Til hovedinnhold

Brikkene på plass for Ludo

OPPDATERT: Det ser ut til at Ludo likevel ikke har fått alle brikkene på plass, da informasjonen som ble publisert på nettsidene til Ludo var mangelfulle. Vi kommer tilbake med mer om kort tid.
Om Idar Vollvik kan gjenta suksessen han hadde med Chess ved å etablere mobilselskapet Ludo, er for tidlig å si. Den nyopprettede operatøren skal tilsynelatende være en ny prispresser på det norske markedet, og har nå lansert sitt første abonnement kalt Grønn Ludo Kontroll.

Det er foreløpig snaut med informasjon på nettsidene til Ludo, men om vi tolker prisene rett, er det snakk om å betale et etableringsgebyr på 99 kroner, men du betaler ingen månedsavgift. Minuttpris, SMS og oppstartsavgift koster 36 øre, mens for MMS betaler du 1,56 kroner. Dataprisen er 6 kr./MB.

(Artikkelen fortsettes.)

Et annet marked

Vollvik har fått med seg tidligere kolleger fra Chess på Ludo-laget, og hevdet på nettsidene sine for noen uker siden at de ville lansere ”Norges billigste mobilabonnement” om kort tid. Nå har Ludo omsider lansert sitt første abonnement.

- Vi kan ikke forvente at vi skal gjøre det på samme måte som med Chess. Det er et annet marked, og vi må komme opp med nye modeller. Det viktigste er å være kreativ, energirik og ha god bransjekunnskap, sa gründer Idar Vollvik i Ludo til Mobilen.no for en tid tilbake.

Mer om
annonse