Tek.no

Nyhet

Slik blir nye Teknofil

Ole Henrik Johansen
2 Des 2009 13:00

Det er ikke mye du ikke kan finne på internett. Der kan du lese alt av nyheter fra alle verdens hjørner, spille spill og gjøre innkjøp av årets julegaver. Via våre sider kan du lese om det som foregår av utvikling innen teknologi, som blant annet TV, kamera og PC.
Vi jobber forløpende med å forbedre våre sider og tjenester, og den siste tiden har våre utviklere jobbet med å gi nettsiden nytt design. I løpet av den neste uken vil det nye designet bli lansert, men vi har ”snoket” litt i utviklernes saker, og slik blir Teknofils nye design.
Klikk her for å se det nye designet.
Kommer snart
Som nevnt vil det nye designet bli lansert i løpet av neste uke, og nå gjøres den siste finpussen. Det mangler fortsatt noen smådetaljer, men disse regner utviklerne med å få endret denne uken. Eksempelvis må RRS-feed-knappen flyttes, da den per nå blir liggende over lenkeknappen til vår speedometertjeneste.
- Vi gjør nå siste finpussen på designet, og håper å kunne ha dette på plass tidlig neste uke, forteller utviklingsdirektør Amund Espelien i Mediehuset Digital.
(Artikkelen fortsetter)Bedre oversikt
Det nye designet byr på en mer spennende oppbygning av siden og gjør at siden får et friskt løft. Fokuset har vært på å endre siden slik at den fremstår oversiktlig og atlesbarheten skal være maksimal.
- Endringene vi har gjort skal gjøre siden mer spennende og lesbar. Vi har fokusert på dette, samtidig som siden også skal fremstå som ryddig, forklarer Espelien.

Hva synes du?
En viktig del av utformingen av det nye designet, er tilbakemeldinger fra leserne. Tidligere i år hadde vi en artikkel der det ble vist frem forslag til nytt design, med oppfordring om at leserne skulle komme med sine synspunkter. Via vårt forum Innlegg.no kan du fortsatt være med å gi tilbakemeldinger på det kommende designet.
- Vi fikk gode tilbakemeldinger på artikkelen som ble publisert tidligere i år, og ønsker selvfølgelig at leserne fortsatt kommer med innspill og forslag til eventuelle forbedringer, avslutter Espelien.

Les også
Velkommen til nye Teknofil.no
annonse

Les også