Til hovedinnhold

PlayStation-3DTV-en nærmer seg

Sonys nye 3D-skjerm har endelig fått dato.

Sony har annonsert en endelig utgivelsesdato for sin nye PlayStation-TV med stereoskopisk 3D, som først ble vist frem på årets E3-messe i juni.

Den 24 tommer store TV-en med Edge LED-teknologi skal bli sluppet i Japan den 2. november, og over hele verden den 13. november. PlayStation-TV-en rekker dermed å bli lansert før juletiden.

De som forhåndsbestilte TV-en først får med spillet Resistance 3, men nå har dette tilbudet blitt byttet ut med Motorstorm: Apocalypse i stedet.

Tospiller uten splitscreen

Den robuste 3D-skjermen kommer med et par 3D-briller og en HDMI-kabel, og størrelsen på 24 tommer tilsier at den passer best på gutterommet eller i en liten leilighet.

TV-en har en oppdateringsfrekvens på 200 Hz og er også utstyrt med et par innebygde høyttalere. Videre finner man to innganger for HDMI 1.4, én inngang for komponent og én utgang for stereohodetelefon.

I tillegg vil Active 3D bli støttet ved den høyeste oppløsningen, og man har muligheten for SimulView – som betyr at to spillere kan spille samtidig på den samme skjermen uten splitscreen. Les mer om dette på PlayStation Blog.

Pris

Veiledende pris er fra 500 dollar, noe som tilsvarer 2800 kroner i Norge. TV-en vil mest sannsynlig bli noe dyrere når den først dukker opp her på berget.

annonse