Nyhet

Enda et «bevis» på større iPhone-skjerm

Men får Apples iPhone 5 en skjerm på 3,7- eller 4 tommer?

Apples neste iPhone blir tynnere enn dagens versjon, men får også større skjerm, ifølge det italienske nettstedet macitynet.

Hvor stor blir skjermen?

Det er ikke lett å følge med på alle ryktene om Apples kommende flaggskip. De aller fleste lurer på når den kommer, mens andre vil heller vite hvordan den ser ut. Det italienske nettstedet macitynet hevder de har fått klørne sine i et iPhone 5-etui, som kan fortelle oss litt av hvert om hvordan den kommende iPhonen vil se ut.

Det første vi kan se er størrelsesforskjellen med dagens iPhone 4. Hvis etuiet er ekte ser det ut til at iPhone 5 vil være tynnere, men også bredere enn dagens versjon. Dette tyder på en større skjerm, men om det blir en 3,7- eller 4-tommers skjerm er vanskelig å si. Tidligere rykter sier imidlertid at iPhone 5 ikke vil få større skjerm enn 3,7 tommer.

På bildene kan vi se at iPhone 5 vil ligne på den kurvede iPad 2, og går dermed vekk fra det litt kantete designet til iPhone 4. De to feltene til mikrofon og høyttaler i bunnen av mobilen er imidlertid ivaretatt, og kameraet ser ut til å sitte på samme sted som på iPhone 4.

Bare rykter

Vi vil imidlertid fortsatt kalle dette et rykte, og vi kan ikke si noe sikker om iPhone 5 før Apple selv forteller oss om deres kommende flaggskip. Fram til den tid får vi klare oss med disse ryktene, og la spekulasjonene gå sin gang.

Lyst på enda mer informasjon om iPhone 5?

Les også:

(Kilde: Macitynet)

Les også
Kan Google kuppe iPhone-salget?
Les også
– De nye iPhonene kommer neste måned
Les også
Norsk femtenåring lager iPhone-spill
Les også
iPhone-høyttaler ser ut som håndveske
Les også
Apple regner med enormt høst-salg
Les også
– Apple lager billig-iPhone
Les også
Dette vet vi om iPhone 5
Les også
Apple blir saksøkt av 27 612 iPhone-brukere
annonse