Tek.no

Nyhet

Playstation Now er nå tilgjengelig i Norge

Strøm spill helt tilbake fra PS2 - også på PC.

Niklas Plikk, Tek.no
12 Mar 2019 14:46

Sony melder i dag at spillstrømmetjenesten Playstation Now nå er tilgjengelig i syv nye land, deriblant Norge.

Playstation Now vil koste 145 kroner i måneden, eventuelt 975 kroner for et år. Tjenesten gir tilgang til totalt rundt 600 spill til både PS4, PS3 og PS2.

Spillene kan strømmes enten til PS4 eller til PC, og det vil også være mulig å laste ned PS4-titler for spilling offline – riktignok kun på konsoll, ikke på PC.

Kun 720P

Sony anbefaler en internettilkobling på minst 5 megabit/sek for å strømme spill, og aller helst gjennom en kablet tilkobling.

Strømmingen skjer imidlertid kun ved 720P-oppløsning, og surroundlyd er ikke støtte. Ved nedlasting vil du imidlertid kunne spille spillene i «sin ordinære skjermoppløsning», ifølge Sonys pressemelding.

Spillutvalget inkluderer hovedsaklig litt eldre titler til PS4, som The Last of Us, Bioshock-serien og Metal Gear Solid HD Collection.

Noen av spillene som er tilgjengelig på PS Now.
Skjermdump

Prøv gratis

PS3-utvalget er i så måte kanskje mer spennende, i og med at Sony har vært notoriske på å ikke ha bakoverkompatibilitet i sine konsoller.

Til PS2 er ikke utvalget på mer enn 12 spill, og hadde du håpet å få tilgang til store tredjepartsserier som for eksempel Final Fantasy eller Dragon Quest blir du nok skuffet. Hele lista ligger for øvrig på Sonys nettsider.

Sony tilbyr for øvrig en sjudagers gratis prøveperiode, så det er uansett ingenting i veien for å teste tjenesten ut. Ett abonnement gir tilgang både på PS4 og PC.

Les også
Sony med gode nyheter for Playstation 5-kjøpere
Les også
Nå vet vi mye mer om «PlayStation 5»
annonse

Les også