Til hovedinnhold

Nå er enda et nytt storspill gratis hos Epic Games

Skaff deg Civilization VI nå.

Slik ser spillverdenen i Civilization VI ut.

Epic Games har for vane å slippe nye spill gratis i spillbutikken sin for Mac og PC, og sist ut er strategispillet Civilization VI. Dette er nok et storspill i svermen av etterhvert hundrevis av gratis spill på platformen, og det andre på kort tid som nok kan komme til å utfordre selskapets servere.

I forrige uke tok nemlig Grand Theft Auto V nærmest livet av Epic’s servere, da hundretusenvis, om ikke millioner, av spillere verden over prøvde å laste ned spillet samtidig.

Problemene førte ikke bare til at man ikke kunne laste ned GTA V, men at man ikke kunne bruke Epic Games-butikken overhodet. Det var nok også ganske mange irriterte Fortnite-spillere som ikke kunne åpne spillet, ettersom launcheren nektet å åpne seg. Foreløpig har ikke Civilization VI ført til de samme problemene, og vi greide nokså problemfritt å både kjøpe spillet (gratis) og begynne nedlastingen.

Slik fungerer gratisspill-kjøpet.

Krever at du installerer Epic Games Launcher

Om du ikke er vant med Epic Games’ økosystem, så er det greit å påpeke at det første du må gjøre for å kunne knabbe det nye spillet er å laste ned Epic Games Launcher og lage en konto. Dette er en ganske enkel prosess, og du kan bruke både Google og Facebook til å logge inn for enklere oppsett.

Deretter finner du enkelt og greit spillet du vil laste ned, og om det er gratis går du gjennom en kjøpsprosess der prisen bare trekkes fra i «kassen». Bildet vi har lagt ved her illustrerer dette greit.

Civilization VI er tilgjengelig gratis fra og med i dag, til og med 28. mai. Deretter låses et nytt spill opp for gratis nedlasting, foreløpig bare listet opp som «Mystery Game». Ifølge en liste vi skrev om tidligere denne uken sies det at spillet vil være Borderlands: The Handsome Collection, men dette er ikke bekreftet av Epic. I og med at Epic pleier å annonsere hva spill er i forkant av gratis-tilbud dersom spillet ikke er spesielt stort, kan vi i hvert fall regne med at dette også vil være av den større typen.

annonse