Tek.no

Nyhet

Ville GTA-spekulasjoner etter dette bildet

Kan dette være et hint om GTA 6?

ROCKSTAR GAMES / IMGUR
19 Mar 2020 11:41

Tilleggspakken «Open Wheel Racing» ble nylig lansert til GTA Online, og etter at Imgur-brukeren tenet007 delte et kart fra pakken har spekulasjonene om en oppfølger til storspillet skutt fart.

Deler av kartet kan nemlig ligne på Mexico og Florida, og flere brukere mener dette kan være Rockstars måte å hinte om at neste spill vil foregå i disse traktene.

Nettstedet SVG skriver at dette samsvarer med tidligere rykter om at neste spill hadde arbeidstittelen «Project Americas». Plotet skal være inspirert av kokainhandelen på 1980-tallet og vil ta spillerne tilbake til Miami-inspirerte Vice City, ifølge ryktene.

Han står bak noen av tidenes spillsuksesser - nå forlater han Rockstar

Det har også vært rykter om at deler av spillet vil foregå i Jamaica og Colombia. Andre spekulerer i at Mexico vil være utgangspunktet for deler av handlingen.

Rockstar Games har kommentert noen av ryktene. De har ikke engang bekreftet at de jobber med en oppfølger til det ekstremt populære spillet.

Screenrant skriver at en børsmelding fra spillselskapets datterselskap Take-Two tyder på at GTA 6 trolig vil bli lansert i 2021 for PlayStation 5 og Xbox Series X. Det er nå syv år siden GTA 5 kom, og det er fortsatt det mest solgte spillet noensinne.

Les også
Cyberpunk 2077 skal ikke være i fare
annonse

Les også