Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

26 Aug 2007 20:02

Det har skjedd både dette og hint i mobilverdenen denne uken. I tillegg til nylanseringer fra Samsung og Nokia, er både LGs KU990 og HTC TyTn II bekreftet av sine respektive produsenter. I tillegg fikk du to nye leksjoner i Mobilskolen.

Guider:

Mobilskolen: Oppdag tidsfunksjonene på mobilen din

Visste du at mobilen din også er en klokke, en vekkerklokke, en tidtaker og et verdensur? I denne utgaven av Mobilskolen lærer du mer om tidsfunksjonene på mobilen din og hvordan du bruker dem.
Les mer >

Mobilskolen: Slik tar du i bruk Bluetooth

Bluetooth er en fiffig trådløs teknologi som lar deg sende musikk, bilder og andre filer mellom mobiltelefonen din og PC-en. Teknologien lar deg også koble telefonen til trådløse hodesett, for å nevne noe. Si farvel til kablene og lær mer om Bluetooth.
Les mer >

Tester:

Amobil griller kundeservice: Del 10

Én gang i uken tester vi kundeservice-avdelingene til flere av landets mobiloperatører. Denne uken testet vi hvor lang svartid operatørene brukte på å svare på e-post.
Les mer >

Sony Ericsson W660i

W660i er en liten og lett mobiltelefon, og fungerer godt for deg som skriver mye SMS. Vil du høre på musikk med mobilen, W660i også å anbefale. Det som imidlertid skuffet oss var kameraet og den lave taletiden.
Les mer >

Jabra BT8010

Dette er et av de mest behagelige trådløse hodesettene vi har testet. Det sitter godt på øret, og gir grei lyd til samtale. Men skal du høre på musikk, anbefaler vi at du kjøper noe annet.
Les mer >

Nyheter og begivenheter:

Nå kan du kjøpe Neonode N2

Den svenske nettsiden til Neonode har begynt salget av det etterlengtede N2. Nå kan du bestille den rett hjem til Norge.
Les mer >

Se Nokias nye 3G-telefon

Denne uken lanserte Nokia 6555, som er en 3G-telefon i kamskjellsformat. Utsiden er blank, og skjermen er skarp. Ellers har vi sett det meste før.
Les mer >

Møt LGs nye flaggskip

Ryktetelefonen KU990 er endelig bekreftet. Telefonen stiller til start med både 3G- og HSDPA-støtte, samt godt med minnekapasitet. Skjermen er tre tommer stor og trykkfølsom. Telefonen har også et spenstig kamera.
Les mer >

Iphone-låsen er knekket

Hackere har nå klart å låse opp iPhone, slik at den kan brukes med hvilket som helst SIM-kort. Hittil har du kun kunnet bruke telefonen sammen med SIM-kort og abonnement fra den amerikanske operatøren AT&T.
Les mer >

SD-kort med 32 GB er på vei

Toshiba har annonsert at de lager minnekort med en kapasitet på 32 GB. Når minnekortet kommer på markedet bør plassmangel på mobilen være et forhistorisk problem. Kortet skal i første omgang lanseres i Japan.
Les mer >

To nye 3G-telefoner fra Samsung

Samsung slapp tre nye mobiltelefoner i uken som gikk. To av dem har 3G, mens den siste kan være et alternativ for de som vil ha en telefon med kun de grunnleggende.
Les mer >

Game over for Easytel?

Lavprisoperatøren Easytel sliter med å betale regningene. Operatørens samarbeidspartner, Foon, ba denne uken Post- og teletilsynet om lov til å stenge Easytel ute av mobilnettet. Tilsynet ga Foon grønt lys, og om fjorten dager kan dansen være over for Easytel.
Les mer >

Ny tekno-bombe fra HTC

HTC har nå bekreftet detaljene rundt oppfølgeren til TyTn. TyTn II har både fulltastatur og trykkfølsom skjerm. Telefonen har også fått skjermteknologien TouchFLO, som gjør at du kan styre telefonen ved å dra tommelen over skjermen. Ellers har TyTn innebygget GPS, 3G og HSDPA for å nevne noe.
Les mer >

Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-april
annonse