Nyhet

Utvider bærbar-tilbehøret

Logitech V450

V450 Laser Cordless Mouse er siste skudd på sammen i Logitechs mus-sortiment. Den laserbaserte musen er av den trådløse sorten (2,4 GHz-båndet) og har visstnok batterier som varer i inntil ett år.

Musen leveres med en USB-basert mottager, som kan lagres i selve musen når den ikke er i bruk. Produktet er tilgjengelig i skrivende stund, med priser som starter på 320 kroner inkl. mva.

For flere detaljer og bilder, se lanseringsguiden.
Hodesett
En annen nyhet fra selskapet er Premium Notebook headset. Dette hodesettet kan tilkoples vis USB- eller analog inngang, og kommer med mikrofon med støyfjerningsfunksjon. Hodsettet kan foldes sammen for flat lagring i et medfølgende etui.

Prisen starter på rundt 300 kroner inkl. mva og produktet skal bli tilgjengelig i løpet av september. For flere detaljer om produktet, se lanseringsguiden:

Webkamera
I tillegg relanserer Logitech de to webkameraene QuickCam for Notebooks Pro og QuickCam for Notebooks Deluxe. De to modellene er nå oppgradert slik at de skal gi bedre bildekvalitet. For flere detaljer om disse modellene, se vår lanseringsguide:

(Kilde: Logitech)

Les også
Mus, fjernkontroll og laserpeker i ett
Les også
Mighty Mouse blir trådløs
Les også
Logitech utvider V-serien
Les også
Logitech Z-5450 Digital
Les også
Logitech Wireless Music System
Les også
Gaming Grade-serien utvides
Les også
Portable høyttalere for iPod
Les også
Logitech MX 5000
annonse