Nyhet

Er dette nye Ipod Nano?

Mye tyder på at Apple har tenkt å lansere nye MP3-spillere i morgen. Nå har det lekket et bilde av en ny Ipod Nano, som ser ut til å komme i minst én ny farge.

Ipod-en på bildet har fått en avrundtet form i forhold til den nåværende Ipod Nano, og skjermen har blitt avlang i stedet for i bredformat.

Rett rundt hjørnet

Som spionfoto flest, er bildet helt ute av fokus. Bildet ser ekte ut, men kan også være forfalsket. Om bildet forteller sannheten, får vi vite i morgen dersom selskapet lanserer nye musikkspillere som forventet.

Analytikere har tidligere uttalt at det er helt sikkert at Apple vil lansere nye Ipod-er i morgen, og det har også vært spekulert i om prisen på Ipod Touch vil reduseres.

Les mer her »

Itunes 8 blir lansert

Ifølge nettstedet Ars techinca skal også Itunes 8 lanseres i morgen. Den nye versjonen skal by på en rekke nyheter ifølge ryktene, som en funksjon som lager spillelister med låter som har lignende "kvaliteter" som andre låter. Bloggeren Kevin Rose, og grunnleggeren av Digg.com, hevder at Itunes 8 også får rutenettvisning, og muligens en visualiseringsmodus med planetlignende objekter.

Ingen av disse funksjonene har blitt bekreftet, men Ars technica hevder at den nye Itunes 8 har blitt bekreftet for lansering i morgen.

(Kilder: Gizmodo.com, Arstechnica.com, Macnn.com)

Les også
Apple Ipod Nano 4G
Les også
Her er de nye Ipod-ene
Les også
Nye Ipod-er på tirsdag?
Les også
– Ny Ipod Nano på vei
Les også
Apple Ipod Touch
Les også
Apple vil gi vekk musikk
annonse