Til hovedinnhold

Ny Iphone og Ipod Touch lansert

Apple lanserte i dag nye versjoner av både Iphone og Ipod. Mens førstnevnte får 16 GB internminne på det meste, kan du nå med Ipod Touch huse hele 32 GB med musikk, video og bilder før det er fullt. Men fansen er nok uansett skuffet.

Les test av Iphone her >>>

Før dagens lansering hadde nemlig ryktene svirret om at Apple ville komme med en ny Iphone. Ifølge Engadget har kilder innad i AT&T sagt at en ny versjon av Iphone ville bli lansert i nær fremtid med 16 GB minne, og de som hadde håpet på en ny Iphone på MacWorld tidligere i år fikk på nytt håp i øynene.

Men utover minneoppgraderingen er det lite nytt å hente. Apple lover at de nye versjonene av Iphone og Ipod Touch vil ha nyeste versjon av programvaren, inkludert nyvinningene som ble presentert i januar. Dette inkluderer den nye kartapplikasjonen, filmleie i Itunes og muligheten til å skreddersy skrivebordet etter dine ønsker og behov.

Prisen for den nye utgaven av Iphone med 16 GB minne vil være 499 dollar, eller vel 2700 kroner, med binding til AT&T. Prisen på Ipod blir den samme på Apple Store i USA. Hva prisen blir hos Apples nettbutikk i Norge er usikkert.

(Kilder: Apple, Engadget, Appleinsider)

annonse