Til hovedinnhold

Terningkast på avveie

Slik har produktbildet for HTC Desire sett ut på Mpx.no de siste dagene. Feilen er nå rettet og terningene er borte.

Nettbutikken Mpx.no har som mange nettbutikker ofte med testresultater for produktene de selger på sidene sine. Denne gangen har det gått litt i raskeste laget. HTCs tre nylanserte modeller har nemlig blitt tildelt terningkast seks av Amobil - en god stund før vi forventer å få produktene inn til test.

Feilen ble oppdaget da en av våre lesere var på mobiljakt og oppdaget de mistenkelig tidlige terningene hos nettbutikken. Det dreier seg om modellene Legend, Desire og HD Mini som alle ble lansert på messen Mobile World Congress i forrige uke.

Les også: Mobildryss fra HTC

Problemer med bytte av system

På spørsmål fra Amobil svarer salgs og markedssjef Dag Olav Knutsen i MPX at feilen sannsynligvis har oppstått i forbindelse med systemendringer internt i MPX. Flere feil oppstod i kjølvannet av endringen, og terningkastene på disse nye produktene kan ha blitt kopiert fra andre artikler. Disse ble ikke fanget opp i opprydningen etterpå.

Foreløpig har nettstedet kun forhåndssolgt en av hver av modellene, og naturlig nok er ingen av dem sendt ut til kunder ennå, ettersom det er noen uker igjen til modellene blir tilgjengelige.

Viktig å passe på terningene

- Amobil er Norges største mobilnettsted, og vi har svært grundige mobiltester. Terningkastene våre veier tungt hos mange norske forbrukere, og det er derfor viktig at karakterene som brukes i markedsføring samsvarer med de karakterene vi faktisk har gitt produktet i en test. Det sier fagredaktør i Amobil, Einar Eriksen.

- Vi har forståelse for at feil kan skje, og MPX rettet opp i feilen få minutter etter at de ble informert om det, sier redaktøren videre. Feilen hos MPX er nå rettet og terningkastene har forsvunnet.

Les mer om nykomlingene fra HTC her

annonse