Nyhet

Først ute med «kamerahull» i skjermen

Dropper busslommen som heldekkende skjermer har i dag.

En av trendene som kommer på mobilfronten er et lite hull i skjermen hvor frontkameraet skal være. Nå virker det som Honor blir første selskap ut som har en mobil med denne typen løsning, melder GSMArena.

Selskapet har nemlig gitt en liten smakebit på sin kommende modell Honor View 20, eller trolig forkortet som Honor V20. Men det er ikke bare et hull i skjermen som er interessant med denne modellen.

Et hull i venstre hjørne

Den nye modellen ble vist frem under en offisiell introduksjon i Hongkong. Den kommende modellen har altså et heldekkende skjerm hvor det kun er et 4,5 millimeter stort hull øverst i det venstre hjørnet – som for øvrig er 6,3 tommer stor.

Dermed går de bort fra busslommen, som mange av dagens mobiler med heldekkende skjerm bruker.

Det gir mer mening å ha dette hullet på venstre side av skjermen, enn de lekkede bildene vi fikk se av det som angivelig skulle være Samsung sin kommende toppmodell S10. Der var nemlig hullet på høyre side, hvor man tradisjonelt har batteri-indikator med mer på Android-telefoner.

48 megapiksler kamera

En av de andre tingene som gjør at man bør vie denne nye Honor-telefonen oppmerksomhet, er at den får et nytt hovedkamera med hele 48 megapiksler oppløsning.

Desto mer viktig en selve oppløsningen, er nemlig at den også får Sony sin IMX586-sensor. Det betyr at du trolig får en telefon som er meget godt egnet for å ta bilder i dårlige lysforhold ved at du kan sette kameraet til å ta 12 megapikslers bilder med mer lys per piksel.

Utover dette kunne selskapet avsløre at mobilen får Kirin 980-brikkesettet, men utover dette holdt de øvrige spesifikasjoner tett til brystet.

Telefonen skal lanseres den 26. desember i Kina, mens tilsvarende for Europa vil skjer i Paris den 22. januar.

Ryktene svirrer også rundt Samsungs nye Galaxy S-modell:
Disse hevder å sitte på bilene av den nye telefonen »

(Kilde: GSMArena)

Les også
Samsung strekker skjermen helt ut i kantene med sin nye mobil
Les også
Det kan være hull i din neste mobilskjerm
Les også
Samsung viste fire nye skjermdesign med busslomme
Les også
Honor 10: Honor 10 er en billig og svært lekker toppmodell
annonse