Til hovedinnhold

Minimal mobil harddisk

Eksterne harddisker blir stadig mindre, men om du ønsker en større mengde lagringskapasitet til en fornuftig pris kommer fortsatt diskene i en viss størrelse. Det vil nå selskapet Freecom Mobile gjøre noe med.
Liten og lett
Ifølge pressemelding lagt ut på Photography Blog lanserer selskapet nå verdens minste 2.5 tommers eksterne harddisk, Mobile Drive XXS. De lover at denne disken ikke bare er 27 prosent mindre enn andre lignende miniutgaver, den er samtidig den letteste på markedet med en matchvekt på kun 155 gram.
- Freecom Mobile Drive XXS er den perfekte løsningen for brukere på farten, både for PC og Mac, på grunn av sin størrelse, det faktum at den ikke trenger ekstern strømforsyning og har en kompakt USB-kabel, skryter selskapet i sin pressemelding.


Selskapet Freecom Mobile har tidligere blitt premiert for godt design på sine disker.
Tre modeller
Denne harddisken vil neppe være den som tåler mest da utviklerne nok har spart inn på beskyttelse for å gjøre disken så liten og lett som mulig. Men om du vil gjøre PC-veska litt lettere, så kan kanskje en disk som dette være en god løsning.
Diskene vil komme på markedet i slutten av juli og kunder kan velge mellom størrelser på 160, 250 eller 300GB. Den minste modellen vil da koste 44.99 engelske pund, mens den største vil få en utsalgspris på 79.99 pund. Det vil si fra 450 - 820 norske kroner.

Les også
Liten terrabyte fra Iomega
Les også
Nyttige dingser for ferien
Les også
Tåler den dette?
Les også
Ta med filmene på tur
Mer om
annonse