Nyhet

Er dette nok et bevis på Apples billig-iPhone?

Bilde av drøssevis av «iPhone 5C»-pakker i Kina.

Det har ikke akkurat vært mangel på bilder og rykter som peker på at Apple vil lansere en billig-iPhone til høsten. Nå har nok et bilde dukket opp, denne gangen på det kinesiske forumet WeiPhone forums, som viser en kasse full av det som ser ut som «iPhone 5C»-emballasjer.

Underlig navn

Det er selvfølgelig ingen måte å få bekreftet om bildet er ekte eller ikke, eller om det er emballasjer til falske iPhone-kopier. Skulle bildet være ekte bygger det videre på ryktet om at iPhones kommende billig-iPhone vil ha et bakdeksel laget i plast, som angivelig vil komme i en rekke ulike farger.

Tidligere rykter har imidlertid hintet til at navnet på telefonen vil være «iPhone Lite», og dette er første gang vi ser emballasje som hinter om et annet navn. Ingen vet hva C-en står for i "iphone 5C", men mange tror det enten står for «Color», eller til og med «plastiC», «polyCarbonate», «China», «Cheap» eller «Consumer».

Den franske nettsiden Nowhereelse er imidlertid ganske skeptiske til det lekkede bildet, og hevder det er redigert i Photoshop:

Foto: Nowhereelse

Bekreftet av underleverandør?

Ifølge nettstedet 9to5mac er det imidlertid flere ting som peker mot at Apple jobber med en billig-iPhone. Underleverandøren til Apple, Pegatron, leverte nemlig en rapport i går, hvor det står at de jobber med blant annet «iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, og lavpriset plastikk-iPhone».

Se et par lekre konseptbilder av den kommende iPhonen:
Slik kan «iPhone Lite» se ut »

Les også
Ny video viser iPhone 5C i aksjon
annonse