Her er MSIs spill-PC

Kommer med alt-i-ett-maskin for spillerne blant oss.

Hardware.no/Hannover: Det mest spennende på MSI-standen her på CeBIT, er uten tvil den nye alt-i-ett-maskinen, Wind Top AG2712. Her er man ikke lengre bundet til en halvtraust maskinvare som ikke duger til spilling, for dette er nettopp en maskin som skal fri til spillerne.

På maskinvarefronten finner vi først og fremst et panel på 27-tommer med en oppløsning på 1920 ganger 1080 punkter. Dette panelet er drevet av en GTX 670m-skjermkort fra Nvidia. Skjermen er forøvrig berøringsfølsom, med støtte for opptil ti fingre samtidig.

Ren og pen design.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Prosessoren vil være en Intel Core i7-3630QM, kan Joran Schoonderwoerd fra MSI kan fortelle oss:

– Maskinen også vil komme med en Core i5 på enkelte markeder, men om Norge er en av disse vet jeg ikke, sier han.

Et naturlig skritt

Schoonderwoerd tar gjerne en runde med spillings til ære for fotografen.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Ifølge Schoonderwoerd var dette et naturlig steg for MSI. De har drevet med alt-i-ett-maskiner i flere år og folk sa det samme om bærbare til spillbruk i sin tid.

– Går du noen år tilbake var det å skulle bruke en bærbar til spilling helt utenkelig. Nå er det helt naturlig, sier Schoonderwoerd.

MSI er naturlig nok veldig spente på å se reaksjonene i markedet. De forventer at denne maskinen passer de som vil ha en komplett løsning, som det er fullt mulig å bruke til litt skikkelig spilling også.

Samarbeid med Steelseries

Vi hadde egentlig ventet at MSI skulle kline til med å inkludere sitt eget mekaniske spilltastatur med denne maskinen, men den gang ei. MSI har et samarbeid på gang med tilbehørsprodusenten Steelseries, og dette vil fortsettes med denne maskinen.

I den anledning kunne Schoonderwoerd også fortelle at det fremdeles er usikkert om de mekaniske spilltastaturene fra MSI vil komme på markedet.

Kommer trolig i april

Maskinen vil bli sendt ut til butikkene allerede mot slutten av denne måneden, eller i begynnelsen av april. Det vil trolig innebære at den kan dukke opp i norske butikkhyller en gang i april.

Noen pris er enda ikke kjent, og den vil svinge litt avhengig av de endelige spesifikasjonene.

Vi er på Facebook!
Les også
MSI slipper rå alt-i-ett-PC for spillere
Les også
Dette er en av de største alt-i-ett-PC-ene
Les også
Nå skal NAS-ene bli enda mer strømmevillige
Les også
Her gjør de siste finpuss før teknomessen åpner
Les også
I morgen kan forsmaken på Intels Haswell dukke opp
Les også
MSI kommer med egne spill-hovedkort
annonse