Tek.no

Nyhet

Telenordic og Talkmore sammen for lavpris

16 Nov 2005 11:43

Det går frem av selskapets pressemelding. Onetwocom slår sammen selskapene, oppretter selskapet Talkmore Holding ASA, og regner med å børsnoteres allerede i første del av 2006.

Til sammen har det nye selskapet 36 000 mobilkunder, og eierne har stor tro pÃ¥ Ã¥ vinne mange nye kunder i tiden som kommer.

- Det norske mobilmarkedet er fortsatt ganske splittet, med bare to store og et flertall mindre operatører, sier Onetwocoms styreformann i en pressemelding.

- Vår målsetting er å fortsette å være aktive i konsolideringen av markedet med tanke på å skape en større operatør med tilstrekkelig kundemasse til fullt ut å kunne utnytte stordriftsdeler.

Han mener det i tomrommet etter TeliaSoneras oppkjøp av Chess / Sense finnes rom for å skape en ny stor aktør i det norske mobilmarkedet.

Talkmores tidligere styreformann Roger Nordal blir et av styremedlemmene i det nye Holding-selskapet, og han peker på Talkmores lage kostnad per ny kunde.

- Vi har kunnet skjøte både salg og support med et minimum av personalinnsats, samtidig som vi har hatt svært sterk vekst de siste månedene. Sammenslåingen med Telenordic og opprettelsen av det nye selskapet Talkmore Holing er en løsning som lar oss gå bredere ut mot flere segmenter, sier han i en pressemelding.

annonse