Tek.no

Nyhet

Dette kan du vinne i luke 14

Flotte premier venter på deg i våre julekalendere.

14 Des 2011 00:01

Hver dag i fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens gevinster:

Gamer.no

I dag har vi fått tak i Sound Blaster Recon 3D Omega. Dette er et trådløst headset som i følge Creative gir suveren lyd enten du spiller på Xbox 360, PlayStation 3, PC eller Mac.

Hardware.no

I dag skal det trekkes én som får ett års abonnement på totalpakken til Viaplay med TV, film og sport. Du er med andre ord sikret god underholdning hele neste år.

Amobil.no / Mobilen.no

I dagens luke kan du vinne det trådløse håndfrisettet Jawbone Icon. Vi har to premier å dele ut, med en verdi på rundt 500 kroner hver.

Dette er en kompakt Bluetooth-basert håndfrienhet, med svært god støykansellering. Da vi testet Icon spilte vi kjempehøy musikk rundt håndfrien – det påvirket likevel ikke lydkvaliteten for brukeren i andre enden av samtalen.

Akam.no

Panasonic HX-DC1 er et kompakt videokamera som kan gjøre opptak i full HD. I tillegg kan det ta stillbilder i 14 megapikslers oppløsning, og stillbilder i to megapikslers oppløsning samtidig som du filmer.

Lykke til!

Les også
Her er de rimelige julegavene
Les også
Gi bort et systemkamera til jul
Les også
Disse spillene er sikre julegaver
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Her er TV-ene du skal kjøpe til jul
Les også
Disse mobilene bør du kjøpe til jul
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
annonse

Les også