Til hovedinnhold

Lift lader smartklokken din mens den svever i løse luften

Nytt Kickstarter-prosjekt gjør stor suksess.

Kickstarter

Vi meldte tidligere denne måneden om en Kickstarter-finansiert mobillader som lader mobilen i løse luften, og nå har et tilsvarende konsept for smartklokker dukket opp på det samme nettstedet. Navnet på den nye Kickstarter-finansierte smartklokke-laderen er Lift.

Lift er laget for alle modellene av de populære smartklokkene Apple Watch og Pebble og lader altså klokkene trådløst mens de svever i luften, uten kontakt med underlaget.

Kan også brukes som lampe

Selve laderen ligger ikke i basen. I stedet er det laderen som svever, med smartklokken festet rundt. Teknologien bak er proprietær og utbroderes ikke i detalj av utviklerne, men formodentlig er det en form for magnetisk løsning som holder laderen i luften.

Når den ikke er i bruk kan den brukes som lampe.
Kickstarter

Laderen benytter den kjente trådløsstandarden Qi, og har ellers den egenskapen at den kan brukes som lyskilde når den ikke er i bruk. Man kan nemlig erstatte laderen med en lampe som lyser mens den svever over basen.

Ellers har laderen innebygget batteri som skal holde til to oppladninger, slik at du kan bruke den på farten. Lampen har også et innebygget batteri og kan festes på metalloverflater, som betyr at du kan plassere den rundt i huset der hvor slike overflater finnes.

Stor Kickstarter-suksess

Ellers bedyrer utviklerne har de ha lagt stor vekt på design og benyttet blant annet keramikk og aluminium i konstruksjonen av laderen. Den har også et minimalistisk og rent utseende.

På Kickstarter har Lift sanket hele 238 000 dollar av et mål på bare 44 000 dollar med 30 dager igjen, som gjør prosjektet til en ganske stor suksess. Produktet får en salgspris på 250 dollar, cirka 2000 kroner, og skal legges ut for salg fra oktober. Les mer på Kickstarter, og se også video under.

Mobilladeren som lader mobilen mens den svever har også et fancy design: Den er nemlig laget av tre »

(Via PhoneArena)

annonse