Nyhet

Har du en av Sonys toppmodeller?

Da ligger det en Android-oppdatering klar til deg.

Sonys PC-companion er forholdsvis liten og rask, og den informerer også godt om hele prosessen underveis.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Mobilprodusentene oppgraderer i disse dager toppmodellene sine til Android 4.3. Denne gangen er det Sonys tur, og det er modellene Xperia Z1 og Xperia Z Ultra som nå er klare for oppdateringen.

Forrige toppmodell, Xperia Z, har foreløpig ikke fått oppdateringen. Men, etter det vi får opplyst skal denne også oppgraderes i løpet av desember.

Les også: Test av Sony Xperia Z1

Oppdater med kabel

Da vi forsøkte å oppdatere en Xperia Z Ultra gjennom telefonens egne menyer fikk vi beskjed om at den alt hadde nyeste programvare, selv om den kjørte Android 4.2.2. Så fort vi koblet den til en PC med kabel, fikk vi umiddelbart beskjed om å laste ned ny programvare til telefonen.

Dermed kan det altså hende du må ta kabelen fatt for å få oppdatert telefonen din. Det er vanlig å rulle ut oppdateringer som går direkte til telefonen i puljer. Dermed kan det bli noe ventetid om du ønsker å oppdatere telefonen din uten å bruke PC.

Hvis du ikke alt har programvaren, kan den lastes ned for Windows, eller for Mac, direkte fra Sonys hjemmesider.

Les også: Test av Sony Xperia Z Ultra

Les også
Kan dette være Xperia Z1-oppfølgeren?
Les også
Vi kårer den beste uværsmobilen
Les også
Sony Xperia Z Ultra: Sonys enorme supermobil
Les også
Sony Xperia Z1: Dette er markedets beste mobiltelefon
annonse