Til hovedinnhold

Fikk du med deg disse?

Amobil hadde full nyhetsdekning i hele julen.

Godt nytt år!

I løpet av julen har vi i Amobil ikke bare publisert den vanlige årskavalkaden og våre spådommer for 2014, vi har også holdt våre lesere oppdatert på de viktigste mobil- og nettbrettnyhetene – hver dag gjennom hele julen.

Her er de viktigste sakene fra de siste to ukene:

Foto: Shutterstock/absolutimages: 157895525

Slik gikk spådommene våre

Hvert år forsøker vi å se inn i mobilfremtiden. Det har vi som regel vekslende hell med, men så er det også en del av moroa å oppsummere i etterkant. Så, hvordan gikk årets spådommer?

Slik gikk spådommene, del 1: 4G-trøbbel og fleksible skjermer »

Slik gikk spådommene, del 2: Nei, BlackBerry 10 ble visst ikke noen hit »

Hva vil 2014 bringe?

For oss som følger mobilbransjen tett, ble 2013 et av de mest hektiske årene på lenge. Om tempoet vil gå opp eller ned til neste år, er både vanskelig å si noe om, og det vil også være vanskelig å si noe konkret om i etterkant – det er likevel en hel del ting vi forventer at 2014 vil by på.

Les saken: Amobil titter inn i mobilåret 2014 »

Foto: Screenshot, BlackBerry Pressefeed

Den store årskavalkaden

Vi har selvfølgelig også oppsummert året som gikk. Ikke bare har det kommet usedvanlig mange virkelig sterke toppmodeller på løpende bånd, men året har også vært preget av store omveltninger, både for produsenter og operatører. 2013 har faktisk vært så hendelsesrikt, at vi har valgt å dele opp årskavalkaden i fem deler:

Årskavalkade, del 1: En solid opptur for én mobilprodusent »

Årskavalkade, del 2: Vi blir kjent med helt nye typer produkter »

Årskavalkade, del 3: Nokia og HTC kjemper for livet »

Årskavalkade, del 4: Apple og Google setter inn støtet »

Årskavalkade, del 5: Operatørene fornyer seg drastisk »

Guide: Slik sikrer du mobilen din

Hvis du fikk ny mobil til jul, bør du ta en kikk på disse tipsene. Vi viser deg hvordan du sikrer at personlig informasjon ikke kommer på avveie, og hvordan du aktiverer sporing og fjernsletting. Les saken her »

Nå kan iOS 7 jailbreakes

Hver gang Apple slipper en ny iOS-versjon, er det bare et spørsmål om tid før entusiastene som jobber for å åpne operativsystemet kommer etter. Denne gangen har det tatt uvanlig lenge, men nå kan også siste utgave av iOS låses opp ved hjelp av evasi0n7. Les saken her »

Ny smartklokke fra Sony?

Sony har lenge lekt seg med smartklokker. LiveView har blitt til SmartWatch ogSmartWatch 2. Nå ser det ut som en fjerde generasjon kan være på vei. Les saken her »

– Superskjermene er i masseproduksjon

Nå hevder en ny rapport fra koreanske Digital Daily News at Samsung har begynt å produsere de tidligere omtalte quad HD-skjermene som angivelig skal implementeres i kommende Galaxy S5. Les saken her »

Foto: Einar Eriksen

– To nye ha-på-dingser fra LG i februar

Ifølge en rekke kilder i Sør-Korea er LG i full sving med to nye "wearable devices", altså elektronikk du på et eller annet vis kan ha på deg. Les saken her »

Samsung-brett med KitKat og kraftig batteri

En Galaxy Note Pro med 12,2 tommers skjerm skal ha blitt vist frem i Sør-Korea for noen dager siden, ifølge ZDNet Korea. Les saken her »

Oppo Find 7 får 2K-skjerm

Oppo Find 7 får en 5,5 tommer stor skjerm med såkalt 2K-oppløsning, ifølge et bilde lastet opp på Oppos offisielle Twitter-konto. Les saken her »

Derfor tar det så lang tid å få oppdateringene

HTC er i full sving med å levere oppgraderinger til den nye Android-versjonen KitKat. I den sammenheng har de valgt å gjøre oppdateringsarbeidet litt mer gjenomsiktig. Her forklarer de hvorfor du ikke får oppdateringene med en gang »

Ny gigantmobil fra Huawei titter frem

Huawei Ascend Mate er blant de aller billigste storskjermmobiler, med sin 6,1 tommers skjerm. Nå har det lekket nye bilder av det som skal være etterfølgeren.
Les saken her »

Få også med deg forrige ukes app-anbefalinger!

annonse