Nyhet

Nå er Moto 360 lansert

Smartklokka alle har ventet på selges for 250 dollar i USA.

Motorolas Moto 360, den første smartklokken med en rund skjerm, har nå blitt lansert i USA. Førsteinntrykkene hos anmelderne på den andre siden av dammen er så langt relativt positive, men sier klokken lider av dårlig batteritid.

Ekstrem opphausing

Foto: Motorola/Google

Smartklokker har vært på alle produsenters lepper det siste året, og vi har fått slengt armbånd mot oss fra alle bauger og kanter. Samsung alene har sluppet fire smartklokker det siste året, og Sony viste stolt frem to nye armbånd senest for to dager siden. Likevel har det vært én klokke vi har ventet på siden den først ble vist frem - Motorolas Moto 360.

Foreløpig er det ikke mange som har testet klokken, og av de store teknologipublikasjonene er det bare The Verge som har fått en forhåndstitt. De skryter stort av det lekre designet, og legger ikke skjul på at de synes dette er den beste smartklokken på markedet.

To store problemer med klokken

Ifølge The Verge-journalisten er det to ting som kan være potensielle «deal breakers» for Moto 360 - den dårlige batterilevetiden og det rotete grensesnittet.

Journalisten kom seg ikke igjennom en hel dag uten å måtte lade klokken, og han irriterte seg over et grensesnitt som er laget for firkantede skjermer på en rundt skjerm.

Selges snart i Norge

Moto 360 vil selges i USA til en pris på 249 dollar, pluss moms. Her i Norge har den ikke fått en offisiell lanseringsdato ennå, men ifølge Prisguide.no ser vi to butikker som vil ta inn klokken.

CDON sier klokken er forventet på lager om 6 dager, til en pris på 2499 kroner. Dustin Home vil også ta den inn, men vet ikke når, og selger den for 3109 kroner.

Drøssevis av produkter ble lansert i Berlin denne uken:
Se de syv viktigste produktene du bør ha fått med deg »

(Kilde: The Verge)

Les også
Dette er Googles smartklokke-OS
annonse