Tek.no

Nyhet

Nå får du 3D-modeller av deg selv

Japansk fotoboks lar deg 3D-printe en miniatyr av din egen kropp.

Omote 3D
Vegard Ottervig
12 Nov 2012 18:00

Hvor stilig hadde det ikke vært å gi bort en liten miniatyr av deg selv i julegave i år? Takket være 3D-printing kan du i framtiden bare spasere inn i en fotoboks og deretter få skrevet ut små 3D-modeller av deg selv.

I Japan er dette selvsagt mulig allerede, eller i det minste i et begrenset tidsrom foreløpig. Om du skulle befinne deg i Solens rike mellom 24. november og 14. januar, kan du få med deg en spesiell utstilling i byen Harajuku.

Bestill time

Verdens første 3D-printende fotoboks er nemlig i drift på Eye of Gyre-messen som avholdes i Japan fra slutten av denne måneden. Da blir det mulig å få en tredimensjonal modell av seg selv i tre ulike størrelser: 10, 15 og 20 centimeter, til henholdsvis 1500, 2300 og 3000 kroner.

Du kan imidlertid ikke bare spasere inn, ta bilder og motta miniatyren uten videre. Her kreves det timebestilling på forhånd fra selskapet Omote 3Ds nettside.

Selv om det er dyr pris og krav om forhåndsbestilling, ser figurene uansett veldig flotte og detaljerte ut, og er noen steg foran vanlig 3D-printing som begynner å bli mer og mer tilgjengelig for mannen i gata.

Se flere bilder og få mer informasjon hos selskapet Omote 3D.

(Kilde: Spoon & Tamago)

Les også
Denne 3D-skriveren blir billig
Les også
Hvor lenge varer et 3D-printet gevær?
Les også
Hva er alternativet til å vrake bilen til James Bond?
Les også
Se opp for den rullende 3D-skriveren!
Les også
Fikk ikke lov til å lage pistol med 3D-printer
Les også
Denne 3D-printeren byr på ekstra høy kvalitet
Les også
Her er 3D-printeren for hjemmet
annonse

Les også