Til hovedinnhold

Ny billigmobil fra ZTE

ZTE Blade III gir deg tilsynelatende mye for pengene.

ZTE

Den kinesiske produsenten ZTE har kommet litt i skyggen av Huawei på det norske markedet, men akkurat Blade-serien har slått an. Både den første Blade og ZTE Blade II har også fått anbefaltstempel og høyt terningkast på Amobil. Grunnen til det er at du får en mobil som har spesifikasjoner i mellomklassen til prisen av en billigmobil.

Det samme kan se ut til å gjelde nye ZTE Blade III.

Gode spesifikasjoner til prisen

Den nye ZTE-mobilen kjører Android 4.0 på en 1 GHz Qualcomm MSM 7227 A-prosessor. TFT-skjermen er på 4 tommer (WVGA 800 x 480). Med denne kan du ta bilder med et 5-megapikselkamera med autofokus.Øvrige funksjoner inkluderer internminne på 2,5 GB og plass til minnekort på inntil 32 GB, samt 512 MB RAM og FM-radio.

Med tanke på at veiledende pris ligger på kun 1300 kroner uten abonnement, må vi si at også denne Blade-modellen virker lovende. De vesentligste forskjellene fra ZTE Blade II er nyere operativsystem i salgspakken, større skjerm og mer lagringskapasitet. Om dette er nok til å begeistre enda en gang gjenstår å teste.

– Med Blade lll har vi vært ekstra oppmerksomme på våre brukere. Vi har fokusert på større skjerm og utvidet lagringsplass. ZTE Blade lll er den første smarttelefonen i denne prisklassen med en 4-tommers berøringsskjerm og Android 4.0. Dette gir brukerne muligheter til å ta del i en unik multimedieopplevelse, uten å måtte kompensere på pris, sier salgssjef Ronen Hansen i ZTE Norge.

ZTE Blade III vil altså koste rundt 1300 kroner når den kommer i salg i løpet av oktober.

Les også: Denne koster 1000 kroner (Test: Sony Xperia Tipo)

(Kilde: Pressemelding)

Mer om
annonse