Til hovedinnhold

På Apple-menyen i kveld: "Earpods"

Bilder av Apples nye ørepropper og ladekontakt har dukket opp på Internett.

Hold dere fast – dette blir en dag med mye Apple/iPhone-stoff. På ryktebørsen i morgentimene finner vi de lekkede bildene av selskapets nye ørepropper, eller "Earpods" som de etter sigende vil bli kalt ifølge Gizmodo.

Disse skal ifølge ryktene koste 30 dollar, altså i underkant av 200 kroner, hvis du kjøper dem separat. Gizmodos kilde, 9to5mac, vet imidlertid ikke hvorvidt øreproppene følger med hvis du kjøper den nye Apple-mobilen. Med tanke på den lave prisen virker det riktignok logisk at dette er proppene som også ligger i esken. På bildet ser det ut som de nye proppene er konstruert ganske annerledes enn Apples tidligere ørepropper.

Det har lenge versert rykter om at Apple bytter ut sin spesielle ladekontakt med en ny, spesiell ladekontakt. Micro-USB er tydeligvis fortsatt ikke interessant for iPhone-produsenten. Den nye laderen; som for øvrig har fått eget navn: Lightning; har en mye mindre plugg enn den forrige, ifølge 9to5mac.

De siste ryktene fra samme nettsted går på MP3-spilleren iPod Shuffle. Denne vil til manges overraskelse ikke by på mer enn 2 GB lagringskapasitet, som forrige generasjon. Nye iPod Shuffle kommer derimot i en rekke nye farger, deriblant rosa, gul, grønn og sølv.

Kveldens Apple-lansering følger du på Amobil fra kl. 19.00

(Kilder: Gizmodo, 9to5mac)

Mer om
annonse