Nyhet

Nå blir det vanskeligere å være troll på Instagram

Bildetjenesten gjør det enklere å fjerne uønskede kommentarer.

Utilbørlig spåkbruk er som kjent et utbredt fenomen på Internett, men det finnes stadig flere verktøy for å rydde opp i kommentarfeltene. Nå melder den populære bildedelingstjenesten Instagram at de har gjort det vanskeligere å lage utrivelig stemning.

Du kan nå skjule kommentarer basert på stikkord.

Tjenesten innfører nemlig nå et nytt modereringsverktøy som lar deg automatisk filtrere bort kommentarer du mest sannsynlig ikke ønsker på Instagram-kontoen din.

Skjul kommentarer med «stikkord»

Verktøyet fungerer ved at man kan legge inn bestemte ord som du selv mener er upassende eller støtende, noe som gjør at kommentarer som inneholder disse ordene automatisk blir skjult. Den nye funksjonen er å finne under tannhjulikonet i profilen din.

Fra før har Instagram allerede gjort det relativt kjapt og enkel og slette og rapportere kommentarer, samt blokkere kontoer, og med dette nye fremstøtet håper Instagram å gjøre tjenesten enda mer «positiv og trygg», som de selv skriver på bloggen.

Instagram innførte den nye modereringsfunksjonen allerede for en stund siden, men da kun for utvalgte brukere. Nå skal den altså bli tilgjengelig for samtlige brukere.

Instagram kan snart får en tøff konkurrent: Apple utvikler nemlig en egen bildedelingsapp, ifølge rykter »

(Via The Verge)

Les også
Nå skal Instagram begynne å sensurere bildene dine
Les også
Snapchat kan få en tøff konkurrent i 2017
Les også
Nå har Instagram kommet med noe helt nytt
Les også
Instagram har nådd stor milepæl
annonse