Til hovedinnhold

Bruker du flere PC-er på en gang? Da er Logitechs nye mus noe for deg

De nye MX-modellene kan brukes sømløst på flere PC-er – og flytte filer mellom dem.

Logitech

Multitasking er et vanlig fenomen blant moderne brukere av elektroniske enheter, og en av de mange formene dette kan ta er å bruke flere PC-er samtidig. I en pressemelding har utstyrsprodusenten Logitech nå kunngjort nye produkter som rettet seg spesifikt mot dette segmentet.

Selskapet har nemlig lansert en ny programvare kalt Logitech Flow, som sømløst lar deg bruke én og samme mus på opptil tre PC-er samtidig. For å flytte markøren over til en annen maskin beveger man den simpelthen bare til kanten av skjermen.

MX Master 2S.
Logitech

Støttes av to nye musmodeller

Programvaren kan også brukes til å flytte filer fra en datamaskin til en annen ved hjelp av musen. Løsningen fungerer for øvrig på tvers av macOS- og Windows-plattformen, om du skulle være innehaver av begge. Flow kommer i den nye oppdateringen av konfigureringsprogramvaren Logitech Options.

For å bruke Logitech Flow trenger man imidlertid utstyrt som støtter løsningen, og i den forbindelse har Logitech i samme slengen kunngjort to nye, trådløse mus som gjør nettopp det. De to nye modellene heter MX Master 2S og MX Anywhere 2S.

MX Anywhere 2S.
Logitech

Begge musene bruker en helt ny sensorer som opererer med en oppløsning på opptil 4000 punkter per tomme, og skal fungere like godt på alle mulige overflater, inkludert glass. Begge har også et batteri på 500 mAh og skal ifølge Logitech ha en batteritid på rundt 70 dager.

Den store forskjellen mellom de to modellen består i at MX Master 2S har en mer ergonomisk utforming og et mer avansert skrollehjul som automatisk skifter mellom trinnbasert og rask skrolling. I tillegg har musen et ekstra skrollehjul til tommelen for sidelengs skrolling.

MX Master 2S har en norsk pris på 1200 kroner, mens MX Anywhere 2S koster 1000 kroner. Under kan du se en kort presentasjonsvideo av hvordan Flow-konseptet fungerer i praksis.

Corsair lansert også ny mus: Spillmusen Glaive RGB byr på mye nytt »

annonse