Tek.no

Nyhet

Nokias mest robuste til nå

9 Juli 2009 16:00

Mobiler som skal tåle litt tåler stadig mer. Nå lanserer Nokia de de omtaler som sin mest robuste mobil til nå, Nokia 3720 Classic.

Mobilen som tåler "alt"

Denne mobilen er bygd for å tåle vann, støv og slag. Med andre ord er det en perfekt mobil for å ta med på lek på stranden i sommer.

- Nokia 3720 classic er spesielt utviklet for å tåle de støt, fall i bakken eller vanndråper som måtte komme i dens retning, enten den brukes på stranden eller på et støvete anleggsområde, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia i en pressemelding. - Samtidig som telefonen har et robust ytre har den også et funksjonsrikt indre. Dette er et ypperlig valg for alle som ønsker en varig og pålitelig telefon i alle omstendigheter, legger han til.


Mobilen har et robust lekkasjesikkert yttre og batteridekselet er festet med en skrue nettopp for å holde vann og støv ute. Du kan derimot ikke ta med mobilen på svømmetur. Den er sertifisert for IP-54 noe som tilsier at den skal tåle lett vannsprut. Ryktebørsen tilsier likevel at mobilen skal tåle en hel del. På nett sirkulerer det video av at det spilles golf nettopp med denne mobilen. Vi vil derimot ikke anbefale at dette prøves ut.

18 dager i standby

Mobilen er utstyrt med et kamera på 2 megapiksler og et LED-lys som også skal kunne brukes som en enkel lommelykt. Mobilens skjerm er på 2.2 tommer og batterikapasiteten skal være ekstremt god ifølge Nokia. Mobilen skal fint takle 18 dager på standby. Mobilen har ellers støtte for bluetooth og minnekort på opp til 8GB.

Mobilen vil lanseres de nærmeste dagene, men prisen her i Norge er ikke klar. Internasjonalt vil telefonen ha en veiledende pris på 125 euro, cirka 1150 norske kroner, men det er fær avgifter er tatt med. Høyst sannsynlig vil mobilen bli noe dyrere i norske butikker.

Les også
Nokia 6760 kommer til Europa
Les også
Ny robust Nokia på vei?
Les også
Her er festivalmobilene
Les også
Nå kommer Land Rover-mobilene
Les også
Steike, for en mobiltelefon!
annonse

Les også