Ny klokkemobil

Selskapet stiller ut på CTIA, en av de mange IT-messene rundt om i verden, og mest spennende er dere mobilklokke W, skriver Engadget.
Brukergrensesnittet skal visstnok være ganske standard, men i motsetning til mange av de tidligere forsøkene på å lage en klokke du kan snakke i, er designet slett ikke verst.
Under fjorårets store mobilmesse, Mobile World Congress, presenterte LG sitt bidrag til mobilklokkekategorier, og LGs toppsjef, dr. Skott Ahn og Microsofts toppsjef, Steve Ballmer, kjørte en samtale via nevnte klokke.
Da lot vi oss ikke begeistre – bildekvaliteten var ikke imponerende, og Balmers ansiktsfarge kunne skapt grobunn for rykter om at mannen er minst like sjuk som sin erkefiende, Steve Jobs. Og lyden som ble overført til høyttalere i konferanserommet gir assosiasjoner til den første månelandingen.
Her kan du lese saken og se video av hendelsen.
Om W kan rette på de mange problemene ved hele mobilklokkekonseptet vites ikke, men du skal både kunne ringe og bruke den trykkfølsomme skjermen til å surfe med. Prisen ligger rundt 200 dollar – 1 130 norske kroner – men om klokka kommer til Norge noen gang betviler vi.

Les også
Verdens første videosamtale fra et armbåndsur
Les også
Mobilklokkene kommer
Mer om
annonse