Til hovedinnhold

Her er ukas spillanmeldelser

Solen har kommet til Norge. Forhåpentligvis for å bli en stund. Men om det blir for hett ute så er det fullt mulig å ta en pause og kjøle seg ned inne. Her er ukas spillanmeldelser.
Alle anmeldelser er hentet fra vår samarbeidspartner Gamer.no.

Overlord: Dark Legend
Genre: Plattform.
Plattform: Wii.
Karakter: 7/10.
Det er gøy å være slem i blant og Overlord: Dark Legend får du god mulighet til dette. I spillet styrer du en karakter som med hjelp av en rekke små stygge skapninger skal bekjempe fiender med onde planer og usynlige sauer. Kanskje vil sauebønder føle seg støtt, men for resten av oss er dette en lystig opplevelse.


Målet i spillet er å bekjempe dine to onde eldre brødre. På veien kan du plukke opp en rekke saker som hjelper deg. Ikke minst kan du utnytte dine hjelpere til det ytterste for å bekjempe fiender og hindringer på veien. Arbeidsmiljøloven er fullstendig satt til side i dette spillet og det er nettopp her du får mulighet til å være ond. Og det er heldig for deg for dette er faktisk gøy. Både styring, kunstig intelligens og grafikk fungerer godt. Du spiller neppe spillet fler enn en gang, likevel er det moro mens du holder på.
Les hele anmeldelsen av Overlord: Dark Legend hos Gamer.no.
Sherlock Holmes versus Jack The Ripper
Genre: Eventyr.
Plattform: PC.
Karakter: 8/10.
I dette spillet skal du som Sherlock Holm løse mysteriet med Jack The Ripper. Settingen er god, gammel og britisk og spillet har nok av utfordringer du kan bryne deg på. Spillet bygger på fakta rundt de virkelige Jack The Ripper-mordene. Denne grundige jobben gir spilleren et svært realistisk eventyrspill, og en stor følelse av innlevelse i etterforskningen. Selve spillet går på å løse opp i mysteriet ved å nøste opp tråder og løse gåter. Vanskelighetsgraden på disse varierer stort.


Spillet er godt gjennomført og kan gi den som liker slike spill mange timer med underholdning. Spillet har til tider noe varierende kvalitet, men det forsvinner i helheten. Dette er rett og slett et av de beste eventyrspillene på markedet i dag.
Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.
Red Faction: Guerilla
Genre: Skytespill.
Plattform: Xbox 360 (testet), PS3.
Karakter: 8/10.
I Red Faction: Guerilla er du kongen av drap og ødeleggelse. Som støttespiller for motstandsbevegelsen Red Faction på planeten Mars skal du hjelpe til å få kontroll over planeten. På veien må du skyte, ødelegge og overbevise sivile til å kjempe mot deg.


Spillet er vel gjennomført og det er sjeldent sabotasje er så morsomt som her. Grafikk, kontroll og historie sitter godt. Spillet byr ikke på den helt store variasjonen. Men her er det uansett moro nok for flere timer både i enspiller og flerspillermodus.
Les hele anmeldelsen hos Gamer.no her.
Grand Slam Tennis
Genre: Sport.
Plattform: Wii.
Karakter: 7/10.
Ikke overraskende går dette spillet ut på å spille tennis, og det helt til topps. Er det noe Wii som plattform passer til så er det nettopp dette. Her kommer wiimotens bevegelsessensor virkelig til sin kraft. Derimot er det langt fra enkelt å bli god i dette spillet. Her holder det ikke å veive løs i vilden sky.


For å få helt presise bevegelser er du avhengig av motionplus som gjør din wiimote ekstra sensitiv. Dette kan være smart om du drømmer om å nå helt til topps i dette spillet. Proffene kan nemlig sine saker fra før av. Flere vil nok falle av på grunn av en noe slem læringskurve, men det er faktisk verdt å henge på. Når du etter hvert utvikler dine evner med de MotionPlus-drevne kontrollene vil du garantert få mye glede av dette spillet.
Les hele anmeldelsen av Grand Slam hos Gamer.no her.

Tales of Vesperia
Genre: Eventyr.
Plattform Xbox 360.
Karakter: 9/10.
Hvis du har et sosialt liv så er det bare å legge det fra seg. Dette spillet fortjener nemlig din fulle oppmerksomhet. I tales of Vesperia spiller du den unge eks-soldaten Yuri Lowell og hans piperøykende hund. Sammen skal dere hjelpe folket å få sin del av godene fra styresmaktene.


Som Yuri Lowell utforsker du verden på egenhånd, men innimellom brygger det opp til kamp og du får da fort med deg et par kampklare venner. Spillet bygger etter hvert opp et persongalleri du rekker å bli godt kjent med. Her er det bare å bytte ut dine ekte venner først som sist. Spillet bruker en stund på å bygge seg opp men engasjerer fra første stund slik at du likevel henger med. Kampene blir stadig heftigere og ditt arsenal stadig større.
Dette er et spill du utvilsomt vil huske lenge. Både grafikk og historie sitter der den skal og kontrollsystemet blir du fort kjent med. Det er kanskje litt tregt i starten, men den som holder ut vil garantert få en god opplevelse med dette spillet.
Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Les også hos Gamer.no:

Sniktitt: Cursed Moutain
Bli med på fjelltur til Himalaya.

Midway saksøkt igjen
Nå krangles det om Mortal Combat-rettighetene.
Arma II
Lyst til å prøve deg som soldat?

Mer om
annonse