Tek.no

Nyhet

LG lanserer billigmobil med et batteri som lar deg snakke i over ett døgn før du må lade

LG X Power2 slippes i Europa.

LG
11 Mai 2017 15:42

Det var i mars i fjor at LG for første gang presenterte sin nye X-serie av mobiltelefoner som består av rimelige modeller som alle byr på én «premium»-egenskap hver. Nå melder LG at den seneste i denne rekken skal lanseres, nemlig LG X Power2.

LG X Power2.
LG

Som navnet antyder er det strøm som står i fokus denne gangen. LG X Power2 klasker nemlig til med et batteri på solide 4500 mAh, en kapasitet man vanligvis kun finner på brettmobiler i det øvre prissjiktet.

Skal holde en hel helg i strekk

Mobilen retter seg med dette mot folk som bruker ekstra strømhungrige apper, og som konsumerer mye multimediainnhold. Ifølge LG kan mobilen avspille video sammenhengende i rundt 18 timer, surfe på nettet i omkring 19 timer eller brukes til tale i 26 timer med fulladet batteri.

Ved vanlig, blandet bruk skal mobilen kunne holde ut en hel helg uten å måtte lades. Den byr også på hurtigladingsteknologi som innebærer at det tar cirka to timer å fullade batteriet og én time for å lade 50 prosent.

Av andre nevneverdige egenskaper har LG X Power2 et vidvinkelkamera i fronten for å redusere behovet for en stang eller annet tilbehør når man tar selfier. Det er uvisst akkurat hvilken synsvinkel kameraet opererer med. Utover dette er ikke mobilen, i likhet med de andre X-modellene, direkte imponerende når det gjelder tekniske spesifikasjoner.

Mobilen skal lanseres i Nord-Amerika denne måneden, og deretter følger «nøkkelmarkeder» i Europa, men det er ennå uvisst akkurat når mobilen blir tilgjengelig i Norge og til hvilken pris.

Les også
ZTE slipper telefon med kjempemasse minne og lynrask lading
Les også
LG lanserer billigtelefon for «eventyrere»
Les også
– For meg virker det som om LG akkurat vant MWC-kappløpet
Les også
LGs nye mobil har et batteri som skal vare og vare og vare
Les også
LG lanserer nye «premium»-mobiler som er snille mot lommeboken
annonse

Les også