Til hovedinnhold

AOCs nye spillskjerm er en lynrask råtass

Agon AG251FG er det seneste medlemmet i 240 Hz-klubben.

AOC

Den taiwanske skjermprodusenten AOC har virkelig vært på hugget den siste tiden og lansert modeller som er både buede og ultrabrede, 4K-utstyrte og «rammeløse». I forbindelse med den pågående Computex-messen har selskapet nå supplert kolleksjonen sin med en ny, lynrask rakker.

Den nye skjermen, som har en størrelse på 24,5 tommer, inngår i selskapets Agon-serie og bærer modellbetegnelsen AG251FG.

AOC Agon AG251FG.
AOC

240 Hz og G-Sync

Den eneste virkelig nevneverdige egenskapen ved skjermen er at den byr på den skyhøye oppdateringsfrekvensen 240 Hz, en klasse som ennå er ganske liten. I tillegg har den også den spillrettede G-Sync-teknologien å friste med.

Oppløsningen er imidlertid høyst ordinære 1920 x 1080 piksler. Skjermen har et TN-panel, som innebærer rask responstid på 1 millisekund, men samtidig er denne paneltypen kjent for å by på noe dårligere fargegjengivelse enn for eksempel IPS-paneler. Lysstyrken ligger på 400 nits og kontrastforholdet er på 1000:1.

I likhet med andre skjermer i Agon-serien byr AG251FG ellers på en fot med mange muligheter når det gjelder vippe-, dreie- og høydejusteringer, en holder til hodesettet og bærehåndtak. Den har også teknologi for å redusere det slitsomme, kortbølgede blå lyset og flimring, slik at øyene kan takle lengre, uavbrutte spilløkter.

AOC Agon AG251FG skal bli tilgjengelig i august i år, og den veiledende, norske utsalgsprisen ligger på 5559 kroner. Mer informasjon kan du finne på produktsiden.

Har du også behov for nytt spilltastatur? Corsairs nye modell er både støv- og sprutsikkert »

annonse