Tek.no

Nyhet

Dette skal være Galaxy S8-variantene du kan kjøpe – og så mye vil den koste

De siste opplysningene om S8 skal nå være lekket.

Twitter/Evan Blass
21 Mar 2017 08:17

Ryktestrømmen omkring Samsungs neste flaggskip har vært langvarig og massiv, og vi begynner nok å nærme oss et mer eller mindre komplett bilde av hva vi har i vente. I forkant av den nært forestående lanseringen har det imidlertid nå dukket opp enda flere opplysninger.

Som blant andre nettstedet The Next Web har fått med seg har den produktive og velrenommerte ryktemakeren Evan Blass lekket et bilde av Samsung Galaxy S8 på Twitter, sammen med prisinformasjon.

Tre farger

Bildet viser de tre fargealternativene som S8 visstnok skal komme i. Fargene heter Black Sky, Orchid Grey og Arctic Silver, som altså er varianter av sort, grå og sølv. Når det gjelder øvrige utseendemessige egenskaper ser bildet ut til å samsvare med bildet som Evan Blass lekket tidligere denne måneden.

Som man kan se er områdene både under og over skjermen temmelig smale, som har sammenheng med at hjemknappen etter sigende er flyttet til baksiden, hvor fingeravtrykkleseren mest sannsynlig også skal befinne seg.

Prisene også avslørt

I en separat Twitter-melding kunne Blass også opplyse om det som trolig blir prisene på den nye telefonen. S8 og S8 Plus skal visstnok ligge på henholdsvis 799 euro og 899 euro. Til sammenligning kostet kostet 32 GB-versjonene av Galaxy S7 og S7 Edge henholdsvis 699 og 799 euro ved lansering i februar 2016.

Det er uvisst hvilke lagringsalternativer prisene gjelder, og akkurat hva disse prisene vil oversettes til i norske butikker. Det ser imidlertid ut som telefonene vil legge seg på omtrent samme nivå, eller trolig litt høyere, enn 32 GB-utgavene av iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som koster rundt 6700 og 8000 kroner i Norge.

Det er heldigvis ikke lenge til alle rykter og spekulasjoner kan gravlegges, for som vi meldte i februar har Samsung bekreftet at Galaxy S8 offisielt skal avdukes i en pressekonferanse den 29. mars.

Er mobilregninga di for høy?
Sjekk ut vår kåring av det beste mobilabonnementet »

Les også
Samsung Galaxy S8 Plus kan være på vei i enda saftigere utgave
Les også
Dette skal være Samsung Galaxy S8
Les også
Se den tynne rammen på Samsung Galaxy S8
Les også
Så mye vil trolig Samsung Galaxy S8 koste
Les også
Dette skal være Samsung Galaxy S8
annonse

Les også