Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Apple inviterer til lansering – skal trolig lansere nye MacBook Pro

Det er bare en måned siden Apples store iPhone-lansering, men nå inviterer de til et nytt arrangement. Tirsdag kveld norsk tid ramlet det inn en invitasjon i innboksen vår med den enkle beskjeden «Unleashed.».

Lanseringsarrangementet holdes førstkommende mandag – 18. oktober – klokken 19:00 norsk tid.

Nye MacBook Pro, Mac Mini og Airpods ventet

Apple skriver naturligvis ikke direkte hva som skal vises frem, men alle piler peker på ny MacBook Pro.

«Unleashed» i invitasjonen er trolig et hint om kraften i maskinene. Apples datamaskiner fikk tross alt et enormt ytelsesløft i fjor med selskapets egenproduserte M1-brikke, som viste seg å være ekstremt kraftige i våre tester.

Ryktebørsen har lenge ment at det vil slippes både en 14- og en 16-tommers versjon av MacBook Pro, trolig drevet av en ny M1X-brikke. Skjermene får trolig også en solid oppgradering fra tidligere, og både 120 Hz-paneler og MiniLED-teknologi nevnes som potensielle nyvinninger.

Apple MacBook Air (2020)
Apple MacBook Air (2020)

Om det bare er ønsketenking eller faktiske rykter, håper man også på at Apple vender tilbake til Magsafe-ladere, altså ladere som festes med magneter og kan nappes ut uten å røske med seg hele maskinen, samt HDMI-port og SD-kortleser. Magsafe-lader hadde nok gjort livene til de fleste Mac-eiere bedre, mens de to siste er ekstra savnet hos mange proffbrukere.

Det har også vært rykter om at den samme M1X-prosessoren vil dukke opp i en redesignet Mac Mini, med flere porter enn fjorårets M1-modell.

Det kan også hende en tredje generasjon av AirPods skal vises frem, men dette virker som det mest ubekreftede ryktet. Skulle det stemme er det ventet at de vil ha litt kortere «stilker» stikkende ned, og ligne litt mer på AirPods Pro-variantene vi er så glade i.

Uansett hva som skal vises frem, lansering blir det i hvert fall! Følg med på Tek.no på førstkommende, så finner vi ut sammen hva som lanseres.

annonse