Til hovedinnhold

– Hvilken 65-tommer TV burde jeg kjøpe?

Tek.no-redaksjonen svarte på over 100 Black Friday-spørsmål.

Vegar Jansen, Niklas Plikk, Anders Brattensborg Smedsrud, Ole Henrik Johansen, Finn Jarle Kvalheim, Stein Jarle Olsen og Vilde Horvei (ikke avbildet :( ) svarer på alle spørsmålene dine!

Black Friday er her ! Enten du vandrer nedover handlegaten eller surfer rundt på nettet, kommer du ikke unna alle lovnadene om supergode tilbud.

Som vi vet er bare bare en brøkdel av tilbudene faktisk skikkelig gode. Det til tross, får tilbudsliste med håndplukkede produkter har aldri vært fyldigere enn i år. Vi er allerede over 100 tilbud vi mener du trygt kan slå til på:

Men listen dekker ikke alle spørsmål, og det er ikke alltid så lett å vite hva man bør kjøpe.

Vi får haugevis av e-poster og forespørsler om tips til hva man bør kjøpe, og om produkt x er bedre enn produkt y, og generelle kjøpetips.

Derfor arrangerer vi et lite nettmøte, for å svare på absolutt alt du lurer på om Black Friday, tilbud vi kan anbefale , produkter vi har testet, testmetodikk, tanker om teknologi, rettigheter du har som forbruker eller hva som helst annet du kan tenke deg å spørre oss om!

Oppdatert 14:30: Vi har nå fått inn nok spørsmål til å holde ut hele desember! Tusen takk for alle spørsmålene! Beklager til alle de vi ikke fikk besvart!

Les også: Se opp for Black Week-svindel »

annonse