Til hovedinnhold

Nettleseren som gir deg hele nettet

Skyfire, den kanskje største utfordreren til Opera Mobile 9.5 på Windows Mobile, annonserer at de nå slipper den første ferdige versjonen av nettleseren sin. Skyfire 1.0 skal levere hele internett til mobilen din, og hevdes fra produsentens hold å være svært rask.

Skyfire benytter seg av omtrent samme metode som Opera gjør med Opera Mini. Det vil si at nettsidene hentes inn på mobilen via Skyfires tjenere, og krympes slik at du slipper å laste ned store mengder data.

Full støtte for hele nettet

Det som er spesielt med Skyfire som eneste mobilnettleser støtter Flash 10, Silverlight 2, Ajax, Java-skript og annet som du normalt bare får på en PC-nettleser.

I versjon 1.0 har Skyfire i tillegg gjort det raskere å starte nettleseren, og det skal være enklere å navigere i nettsider enn tidligere. En av nyvinningene er at du kan taste inn adresser samtidig som nettleseren starter, slik at du slipper å vente på at nettleseren skal være klar først.

Ifølge Skyfire er nettleseren deres den raskest voksende mobilnettleseren i USA, og brukerne er aktive på nettsteder som Facebook, Youtube, Google Docs og andre nettsider som typisk ikke fungerer like bra eller i det hele tatt på andre mobilnettlesere.

Nettleseren er gratis, og kan lastes ned fra get.skyfire.com. Skyfire 1.0 er foreløpig bare tilgjengelig til Windows Mobile 5 og 6, i tillegg til en del Symbian-telefoner fra Nokia.

(Kilde: wmpoweruser.com)

Les også
Flash 10 beta kommer i oktober
Les også
Opera Mobile 9.7 beta er tilgjengelig
Les også
Mobil-firefox nå i betaversjon
Les også
Opera Mobile 9.5 får konkurranse
Les også
Opera hardt ut mot Microsoft
Les også
Opera Mobile 9.5
annonse