Tek.no

Nyhet

Flere bilder av Nokia N82

8 Nov 2007 11:37

Nokia har foreløpig ikke lansert den nye modellen Nokia N82, som har versert på ryktebørsen en stund. Nye bilder av telefonen, kombinert med det faktum at Nokia inviterer pressen til Stockholm 27. november, gjør det nesten sikkert som banken at N82 blir lansert snart.

Merker hvordan du holder den

De nye bildene avslører en del ny informasjon om den kommente telefonen. Det ser blant annet ut til at telefonen har innebygget gyro, slik at den vet hvilken vei den holdes. Dette åpner for at skjermbildet kan endres utifra hvilken vei telefonen holdes.

I motsetning til Sony Ericssons nye K850i og W910i, og Apple iPhone, kan skjermbildet snus nesten hvor som helst i menyene og i forskjellige programmer, skriver Symbian.Freak.com.

5 megapiksler og blits

På baksiden av telefonen sitter det et 5 megapikslers kamera med autofokus og xenon-blits. Det betyr at N82 trolig blir den første Nokia-telefonen med ekte blits. Kameralinsen skjules bak et deksel som må åpnes manuelt med en skyvebryter.

Telefonen har ellers 109 MB innebygget minne tilgjengelig. Dette kan utvides ved hjelp av MicroSD-minnekort.

Ryktebørsen melder for øvrig også om lignende spesifikasjoner som Nokia N95. Telefonen skal blant annet ha innebygget GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, USB 2.0 og TV-utgang.

Spesifikasjonene er imidlertid ikke bekreftet av Nokia.

Les mer om Nokia N82 »

    

    

Klikk for større bilder

(Kilder: Engadgetmobile.com, Symbian-Freak.com)

Les også
Stor Nokia-lansering på onsdag
annonse