Tek.no

Nyhet

Kiss vurderer albumslipp

Kommer det et nytt studioalbum fra de gutta her?
Silje Dahl Osnes
19 Nov 2008 07:40

Kiss har nå avslørt at de muligens vil returnere til studioet snart for å jobbe med nye låter – til tross for å nylig ha uttalt at de ville konsentrere seg om gammelt tour-materiale.

Utelukker ingenting

Bandet som har turnert rundt kloden det siste året, og dratt til med kjente hits, vil også komme til å holde konserter i USA og Europa snart – men har altså ikke utelukket å prioritere et mulig albumslipp.

Kisslederen og frontmannen Paul Stanley kunne i et intervju med Classicrockmagazine.com fortelle at de ikke utelukker noen muligheter for et album i framtiden.

– Før har jeg vært skeptisk til idéen, men jeg er langt mer åpen for det nå. Jeg trodde jeg var aller mest for å beholde det gode gamle Kiss-materialet på konsertene våre; bare spille våres beste hits – Detroit Rock City og alt det der. Men den nye Kiss-sammensetningen med Tommy Thayer og Eric Singer virker som å få et lovende utfall, så lovende at det ville vært interessant å se hvordan det utvikler seg i studio.

Glam-rock for alle penga

Stanley la også til at selv om bandet ikke har satt opp noe studiotid enda, men hvis de skulle komme til å gjøre dette i fremtiden vil de gjenoppta sin erketypiske sjanger; glam-rock.

– Hvis vi går inn i studio, så vil intensjonen vår være å lage et Kiss-album som skal være i samme stil som vårt materiale på syttitallet. Et garantert klassisk Kiss-album, avslutter glamstjernen.

annonse

Les også