Til hovedinnhold

SE med 3G-monster

Japanere med sans for Sony Ericsson går spennende tider i møte. Det japansk-svenske selskapet slipper nemlig nå en ny og liten 3G-telefon på hjemmemarkedet, som ellers domineres av svære teknobeist. Størrelsesmålene er nemlig ikke mer avskrekkende enn 10,9 x 4,5 x 2 cm, og vekten på akseptable 103 gram.

Telefonen, som har fått navn SO902i, dukker opp i butikker for den japanske operatøren NTT Docomo i disse dager. Med 3G-støtte og Symbian under panseret er dette en modell tiltenkt brukere med store krav. Ettersom telefonen ikke har trykkfølsom skjerm bruker den versjon 3 av Symbian-grensesnittet UIQ, som mange sikkert kjenner fra Sony Ericssons P-modeller. Skjermen forøvrig har en oppløsning på 240 x 320 punkter og har en fargedybde på 262 000 farger.

Som nevnt innledningsvis kan den lille japaneren ta bilder i en oppløsning på tre megapiksler. Om det her er snakk om samme kamerastøtte som vi finner i Sony Ericssons kommende K800i-modell er usikkert. Men SO902i har ihvertfall et eget kamera på fremsiden som kan brukes til både videosamtaler og portrettbilder. Den maksimale bildeoppløsningen på dette er 1,3 megapiklser.

I tillegg kan japanerne glede seg over både plass til minnekort og mp3-støtte.

S902i vil komme i flere farger, inkludert mørk blå, brun og hvitt. Prisen er ikke kjent, ei heller eksakt lanseringsdato. Men skal du en tur til samuraienes hjemland i nærliggende fremtid kan det jo være greit å holde øynene åpne for en Sony Ericssons nye kreasjon.

(Kilder: Funponsel)

annonse