Tek.no

Nyhet

E760 blir golfmobil

1 Feb 2006 23:59

Samsung har gjort det til en vane å sponse ymse sportslige arrangementer de siste årene, og har et voksende antall offisielle sportstelefoner på baken. Nå er turen kommet til foldetelefonen E760.

Telefonen er nemlig utpekt til offisiell mobiltelefon for golfturneringen Dubai Desert Classic, som går av stabelen i de Forente Arabiske Emirater i disse dager.

Kanskje var det nettopp armbevegelsene golfspillerne må ty til for å få ballen i hullet som avgjorde valget av offisiell golftelefon. En hel rekke av funksjonene til E760 kan nemlig styres ved hjelp av arm- og håndbevegelser. En innebygget bevegelsessensor lar deg kontrollere alt fra programmer til spill ved å bevege telefonen i luften.

Samsung deler ut 100 eksemplarer av E760 til arrangører og andre ansatte i forbindelse med golfturneringen. Den sørkoreanske mobilprodusenten er svært så fornøyd med sin egen sponsing av turneringen, og mener at et sportslig arrangement ikke blir helt det samme uten.

- Samsungs sponsing av sport går mye lenger enn økonomisk støtte. Vi deltar i store begivenheter ved hjelp av vår sofistikerte, digitale og trådløse kommunikasjonsteknologi. Dette er veldig viktig for et vellykket sportsarrangement i disse dager, sier en selvsikker Steve Han i Samsung Gulf Electronics i en pressemelding.

Samsung sponser for øvrig de kommende olympiske vinterleker i Torino, og her er det D600 som er offisiell OL-telefon. Hvis du vil vite mer om E760, kan du lese vår test av telefonen fra desember i fjor.

(Kilde: AME Info)

Les også
Her er OL-mobilen
Les også
Hopp og pop til mobilen
Les også
Mobil for golfere
annonse

Les også