Tek.no

Nyhet

Quake Wars: Enemy Territory klar for Linux

Skjermbilde fra Enemy Territory: Quake Wars
Klikk for større bilde
Robin Heggelund Hansen
20 Okt 2007 11:04

Enemy Territory: Quake Wars har nå vært ute i litt under en måned og fått god kritikk hos vår søsterside Gamer.no, men inntil nå har spillet bare vært tilgjengelig for Windows-brukere.

id Software har imidlertid nå gitt ut en Linux-klient av spillet, så hvis du er en av de som sitter på en ny Ubuntu-installasjon, har du altså noe å kose deg med denne helga. Hvis du ikke eier det nevnte spillet, så finnes det også en demo av Linux-klienten.

Linux-klienten og demoen kan lastes ned her.

Testresultater

Det vil kanskje glede deg å vite at vi kommer til å publisere test-resultater fra Linux-klienten av Enemy Territory: Quake Wars og sammenligne ytelsen med Windows XP og Vista. Første test som inneholder disse resultatene vil være klar ikke lenge etter AMDs nye skjermkort-driver for Linux slippes, noe som skjer i løpet av oktober.

Dere som har et Nvidia-basert skjermkort må nok vente til november, da "Spill dine spill i Linux - Del 3" skal være klar.

Ser du etter flere spill?

Hvis Enemy Territory: Quake Wars ikke er helt ditt type spill, så vil du kanskje ta en nærmere titt på

denne artikkelen

, eller noen av spillene nedenfor:

Listen over viser bare noen spill med tilgjengelig Linux-klient. Hvis du er interessert kan du kjøpe spill med Linux-klient her.

Les også
Eve Online til Mac og Linux
Les også
Wines spillgalleri - del 2
Les også
Valve viser interesse for Linux
Les også
Spill dine spill i Linux - del 2
Les også
Spill dine spill i Linux - del 1
annonse

Les også