Nyhet

Godlyd for Ipoden?

Bose er ikke akkurat kjent som den produsenten som lanserer produkter i tide og utide. Ifølge produsenten selv har det tatt flere år å utvikle den nye Sounddocken. Den første Sounddock-modellen kom på markedet tilbake i 2004.

Vi snakker her om et høyttalersystem for bruk med Ipod og Ipone, definitivt i den dyrere enden av skalaen. Selve enheten er med sine 8,4 kilo hele tre ganger tyngre enn tidligere Sounddocker, men er likeve ganske kompakt med sine 22 x 43 x 24 cm (HxBxD).

Vekten skyldes særlig det innebygde basselementet, som sammen med de to kombinerte diskant- og mellomtoneelementene ("Twiddler") skal presterere den hittil beste lydkvaliteten fra et høyttalersystem av denne typen. Det har iallfall vært målet til Bose, men om de har lykkes gjenstår å høre.

Innmaten til systemet
(Klikk for større bilde)

Boksen har innganger for strøm (transformator innebygget), linje-inn (3,5 mm minijack) og en kompositt-utgang for å vise videor eller bilder fra Ipoden/Iphonen på TV-en.

Fjernkontroll medfølger, men Bluetooth-støtte er ekstrautstyr. Dersom du ønsker å kunne spille av musikk trådløst fra Ipoden/Iphonen via Bluetooth, krever dette en ekstra investering på en snau tusenlapp ($149).

Prisen i USA er satt til voksne $600, som trolig betyr en pris her til lands et sted rundt 4500 kroner. Sounddock 10 blir tilgjengelig på verdensbasis senere denne måneden.

(Kilder: Ecoustics, Cnet, Fastcompany.

Les også
Lytt til Ipod-en uten en tråd
Les også
Snertent fra Sonos
Les også
Apple Ipod Nano 5G
Les også
Ipod Nano får videokamera
Les også
MiniUSB for Ipod
Les også
Nye Zune har HD og touch
Les også
Ny Ipod Shuffle lansert
Les også
Smått og godt?
Les også
Tre ganger 5.1 fra Klipsch
Les også
Philippe Starck og Parrot samarbeider
Les også
Har du tenkt deg godt om?
annonse