Tek.no

Nyhet

Fem nye iPad-modeller kan være på vei

Niklas Plikk, Tek.no
11 Juli 2019 11:33

Apple har allerede sluppet en ny iPad Air og en lenge etterlengtet iPad mini-oppgradering i år, men det ser ikke ut som om det var slutten på iPad-visa i 2019.

Nettstedet MySmartPrice har nemlig kommet over oppføringer hos Eurasian Economic Commission for fem nye modellnumre for «tablet computers» som kjører iPadOS.

Disse registreringene er nødvendige for å kunne selge produkter med kryptering i Russland og enkelte andre land, og er derfor vanligvis troverdige indikasjoner på kommende produkter. Tidligere har de blant annet stått for tidlige varslinger om en rekke iPad-, Mac- og iPhone-modeller.

Ny 10,2-tommer

De nye modellnumrene er A2197, A2228, A2068, A2198 og A2230. Det er ventet at Apple vil oppdatere den «vanlige» iPaden på 9,7 tommer med en modell med 10,2-tommers skjerm, og det er mulig at de fem numrene bare gjenspeiler ulike varianter av denne (med forskjellig lagringsplass og/eller støtte for mobildata).

Enkelte har også pekt på at det kan dreie seg om en oppgradering av iPad Pro, men siden den ble såpass heftig redesignet i fjor dreier det seg i tilfelle sannsynligvis ikke om mer enn en liten maskinvareoppgradering.

Apple har for vane å kjøre minst ett, ofte to, maskinvarefokuserte arrangementer i september og oktober. Regn med å se nye iPader her, sammen med iPhone 11 og kanskje den beryktede 16-tommers Macbooken.

annonse

Les også