Til hovedinnhold

Mistet din «streak» på Snapchat? Slik kan du få den tilbake

Google har søndag kveld hatt problemer, som har gitt ringvirkninger til blant annet Snapchat, YouTube og Gmail. Problemene starter rundt klokken 20.30 søndag.

– Vi tror vi har klart å identifisere hva feilen skyldes, og forventer å være tilbake til normal drift snart, skriver Google.

Både Snapchat og YouTube har meldt på Twitter at de jobber med å løse problemene.

For de fleste Snapchat-brukerne er det å motta og sende bilder, videoer og meldinger som er problemet, også å laste usette «snaps».

Les også: Nå kan du slette meldinger du angrer på i Snapchat

YouTubes problemer har vært å laste videoer, innlogging og problemer på selve siden.

Rundt midnatt natt til mandag begynte det å komme løsninger på problemene, uten at alle problemene ser ut til å være løst. Fortsatt meldes det inn om feil fra flere brukere.

Google hevder å ha løst problemet rundt kl. 01 natt til mandag, men hverken Snapchat eller YouTube hadde ved 03-tiden opplyst at problemene var løst hos dem. Snapchat mottar fortsatt en rekke klager på feil, mens det i natt har vært ganske få rapporterte feil på YouTube.

– Vi kommer til å gjennomføre en intern undersøkelse, og foreta hensiktsmessige forbedringer av våre systemer for å forhindre eller minimere sjansen for at dette skal skje igjen. Vi vil komme med en detaljert rapport når vi har fullført vår interne undersøkelse, skriver Google.

En av de største bekymringene til mange av Snapchats brukerne – i tillegg til at appen ikke fungerer som den skal – er at de står i fare for å miste sin «streak». En «streak» teller antall dager to venner sammenhengende har sendt hverandre en snap.

Snapchat Support skriver på Twitter at det er et problem som kan løses, og har svart en rekke bruker om dette i kveld:

– Dersom din «streak» forsvinner, kan du be om å få den gjenopprettet ved å trykke på denne lenken og velge "Mine Snapsteaks forsvant".

annonse