Til hovedinnhold

– Jeg presset Galaxy Fold gjennom før den var klar

Samsung-sjefen innrømmer at han er flau over fadesen telefonen endte med å bli.

Per nå vet de fleste hvordan det gikk med Samsungs futuristiske Galaxy Fold-telefon. Rett på dunken, enkelt og greit.

Telefonen rakk å bli sendt ut til en rekke store teknologimedier og anmeldere verden rundt, men ble ganske raskt tilbakekalt igjen etter at nærmest samtlige meldte om ulike problemer av varierende alvorlighetsgrad.

Ett virket imidlertid ganske sikkert: Fold var overhodet ikke klar for lansering.

– Flaut

I et nylig intervju med blant annet The Independent gikk da også Samsungs toppsjef, Dongjin Koh, langt i å innrømme at han presset Galaxy Fold gjennom før den faktisk var klar. Ja, han gikk så langt som å beskrive det hele som «flaut», og lovet bot og bedring.

Galaxy Fold i sin opprinnelige form.

For Galaxy Fold er på vei, og Koh sa samtidig at over 2 000 enheter er under testing akkurat nå. Samsung-sjefen pekte også på at de feilene de lot gå under radaren forrige gang for å møte tidsfristene ikke vil følge med neste iterasjon av telefonen ut på markedet.

«Noen av problemene anmelderne oppdaget hadde vi ikke en gang tenkt på», sa han videre.

Flere i Samsung peker også på at Galaxy Fold er et resultat ikke bare av en utålmodig sjef, men også av et selskap som ønsker å markere seg med «...å gjøre det umulige mulig».

I Galaxy Folds tilfelle viste det mulige seg å faktisk være umulig – i alle fall enn så lenge. Nøyaktig når vi får se en forbedret og forhåpentligvis feilfri versjon vites så langt ikke.

Samsung får konkurranse fra Huawei:
SNIKTITT: Mate X kan brettes, og har skyhøy «må-ha»-faktor »

(Kilde: The Independent)

annonse