Til hovedinnhold

Nå blir Twitter mer behagelig å bruke i mørket

Twitter-appen på Android får en egen «natt-modus».

Sosiale medier brukes som kjent på alle tider av døgnet og i alle omgivelser, og nå har Twitter tatt konsekvensen av dette. Selskapet melder nemlig at tjenesten får en egen «natt-modus» som skal gjøre slitasjen på øynene litt mindre når man tvitrer i mørket.

Funksjonen dukker opp i den nedre delen av menyen i Twitter og tar form en glidebryter du kan skru av og på, som selskapet selv beskriver på støttesidene sine.

Mørkere tema

Det den nye funksjonen gjør er enkelt og greit å endre utseende i Twitter fra det tradisjonelle hvite og blå fargetemaet til et mørkegrått bakgrunnstema og hvite bokstaver. Dermed vil skjermen altså ikke lyse opp like sterkt i lav belysning.

Funksjonen skal være i ferd med å bli rullet ut til brukere i disse dager, men den har tilsynelatende ennå ikke dukket opp hos alle. Twitter har for øvrig ikke sagt noe om hvorvidt nattmodusen også skal komme til iOS-plattformen.

Tiltaket er det seneste i en rekke oppdateringer hos Twitter den siste tiden. For et par måneder siden endret tjenesten hva som skal inngå i de 140 tegnene for å åpne for større meldinger, og nylig åpnet de for mye større GIF-filer på tjenesten.

Google har også stadig oppgraderinger på gang: Nå skal Google Maps gjøre det enklere å finne stedene med mest liv »

(Via Engadget)

Les også
Google skal kanskje kjøpe Twitter
Les også
Endelig kan du skrive lengre Twitter-meldinger
Les også
Twitter har fått en ny og nyttig funksjon på iPhone
Les også
Twitter slo hardt ned på «feiring» av terror-angrepet i Nice
Les også
Nå kan du legge ut mye større GIF-filer på Twitter
Les også
Millioner av Twitter-passord har lekket på nettet
Les også
Stor endring for Twitter-brukere: Nå kan du skrive lengre meldinger
annonse