Tek.no

Nyhet

Nå blir Twitter mer behagelig å bruke i mørket

Twitter-appen på Android får en egen «natt-modus».

Twitter
27 Juli 2016 17:00

Sosiale medier brukes som kjent på alle tider av døgnet og i alle omgivelser, og nå har Twitter tatt konsekvensen av dette. Selskapet melder nemlig at tjenesten får en egen «natt-modus» som skal gjøre slitasjen på øynene litt mindre når man tvitrer i mørket.

Funksjonen dukker opp i den nedre delen av menyen i Twitter og tar form en glidebryter du kan skru av og på, som selskapet selv beskriver på støttesidene sine.

Twitter

Mørkere tema

Det den nye funksjonen gjør er enkelt og greit å endre utseende i Twitter fra det tradisjonelle hvite og blå fargetemaet til et mørkegrått bakgrunnstema og hvite bokstaver. Dermed vil skjermen altså ikke lyse opp like sterkt i lav belysning.

Funksjonen skal være i ferd med å bli rullet ut til brukere i disse dager, men den har tilsynelatende ennå ikke dukket opp hos alle. Twitter har for øvrig ikke sagt noe om hvorvidt nattmodusen også skal komme til iOS-plattformen.

Tiltaket er det seneste i en rekke oppdateringer hos Twitter den siste tiden. For et par måneder siden endret tjenesten hva som skal inngå i de 140 tegnene for å åpne for større meldinger, og nylig åpnet de for mye større GIF-filer på tjenesten.

Google har også stadig oppgraderinger på gang: Nå skal Google Maps gjøre det enklere å finne stedene med mest liv »

(Via Engadget)

Les også
Google skal kanskje kjøpe Twitter
Les også
Endelig kan du skrive lengre Twitter-meldinger
Les også
Twitter har fått en ny og nyttig funksjon på iPhone
Les også
Twitter slo hardt ned på «feiring» av terror-angrepet i Nice
Les også
Nå kan du legge ut mye større GIF-filer på Twitter
Les også
Millioner av Twitter-passord har lekket på nettet
Les også
Stor endring for Twitter-brukere: Nå kan du skrive lengre meldinger
annonse

Les også