Tek.no

Nyhet

Ny Instagram-funksjon oppfordrer deg til å bruke «Min Historie»-funksjon

Niklas Plikk, Tek.no
2 Juli 2018 08:47

En ny funksjon er tilsynelatende på vei ut til Instagram-brukere. The Verge-journalisten Chris Welch fikk nylig appen sin oppdatert, som endret måten «Min Historie»-raden vises.

«Sticky» toppmeny

Slik ser toppmenyen ut for Chris Welch.
Faksimile, The Verge

I dag er «Min historie»-raden helt øverst i appen, og den forsvinner ut av skjermbildet når du skroller nedover bildestrømmen din. I Welch sin app forblir den imidlertid på toppen av skjermen mens han skroller nedover, som en «sticky» toppmeny. Dermed blir man aldri «kvitt» stripen som viser de Snapchat-aktige videoene og bildene.

I en uttalelse til The Verge skriver Instagram at de stadig jobber med å prøve ut og teste nye funksjoner. Et typisk standardsvar til journalister, som nesten alltid er svaret på henvendelser om nye funksjoner.

Vrir bruken mot «Min Historie»

Nå som over 400 millioner Instagram-brukere allerede bruker «Min Historie»-funksjonen hver dag, er det kanskje ikke så rart at selskapet jobber for å vri stadig mer av bruken i den retningen.

Som Welch skriver er ikke hans app et bevis på at denne nye funksjonen vil rulles ut til alle brukere, men det tyder i hvert fall på at Instagram har kommet ganske langt i testingen når den slippes til vanlige bruke.

Hva synes du om den nye funksjonaliteten? Vil du helst ha tilgang til «Min historie»-stripen uansett hvor langt du skroller ned, eller beholde den slik den er i dag?

Les også: Instagram fjerner sine største irritasjonsmomenter

Les også
Informasjon om Instagram-brukere lå åpent
annonse

Les også