Til hovedinnhold

Galaxy S III gruser HTC One X

Samsungs nye flaggskip skårer rått i ytelsestester.

Finn Jarle Kvalheim
Galaxy S III drar fra konkurrentene. (Faksimile gsmarena.com)

Torsdag kveld har dreid seg om Samsungs nye flaggskip Galaxy S III. Vi har sett nærmere på telefonen, men andre nettsteder har gått enda litt lenger – de har nemlig kjørt ytelsestester på telefonen. Resultatene er overraskende gode.

Les også: Samsung Galaxy S III er lansert

HTC One X er den mest naturlige konkurrenten til Galaxy S III, og den har en systembrikke med fire prosessorkjerner og en svakere hjelpekjerne. På første ørekast høres ikke dette så ulikt ut det Samsung har puttet i sin telefon. Ytelsestestene viser likevel at Samsungs fire prosessorkjerner enkelt løper fra de fem som bor i One X.

Toppmodellen fra HTC topper nemlig på i overkant av 4800 poeng i ytelsestesten Quadrant. Samsung stikker av med et solid overtak på over 5600 poeng.

Les også: Sniktitt på Samsung Galaxy S III

Dobbelt så rask som Galaxy S II

Sammenliknet med Samsungs egen forgjenger, Galaxy S II, er den nye telefonen nærmere en dobling i ytelse. Galaxy S II fikk nemlig rett i overkant av 3000 poeng i samme ytelsestest.

I ytelsestesten Sunspider er lavere poeng det beste, og også her lander Galaxy S III trygt foran erkekonkurrenten. One X kommer nemlig ikke under 1750 poeng, mens Galaxy S III nærmer seg 1450 poeng.

Samsung har flere ganger sagt at Galaxy S III ikke først og fremst dreier seg om spesifikasjoner og innmat, men alt tyder på at Samsung har et vinnerkort i ermet også for de som bryr seg om det indre.

Vil du se Samsung Galaxy S III i bruk?

Gå til videodemonstrasjonen

Les også:

(Kilde: gsmarena.com)

Mer om
annonse