Nyhet

CES er i gang

Vi er godt på plass og har tittet på de første nyhetene.

Rett før stengetid er det blitt en del roligere.

Hardware/Las Vegas: CES Unveiled er over og med det er CES mer eller mindre i gang. Offisielt sett starter ikke ting før på tirsdag, men på unveiled vises et knippe utvalgte produkter frem for verdens pressekorps. Nettopp der ligger også problemet. Siden store deler av pressekorpset er presset inn på en stor ballsal så blir det trangt, veldig trangt. Legger man til at det er svært begrenset med plass for produkter så ligger det litt i kortene at dette nettopp ikke er mer enn en liten smakebit.

LeTV

Det som stjal vår oppmerksomhet var nok uten tvil Lenovos TV, LeTV, eller IdeaTV som den trolig vil hete i Europa. Modellen som ble stilt ut var på 50-tommer og ganske så stilren. Vi skal i møte med Lenovo på torsdag, og da kommer både mer bilder og spesifikasjoner.

Fujitsus tavle

Fujitsu hadde også et par spennende produkter å vise frem, blant annet en tavlemaskin av den helt vanntette sorten. Tavlen ble dyppet ned i et akvarium, og fikk ligge der en stund, før man gjentok det hele.

Snadder fra 3M

3M hadde dratt meg seg et digert, trykkfølsomt bord. Her var det støtte for å berøre mange punkter samtidig, multi-touch.

USB Implementers Forum var også på plass, for å misjonere for USB 3.0, da man på langt nær har kommet så langt i overgangen som kanskje ønsket.

I morgen blir det vesentlig mer som skjer, først med press day og en rekke ulike pressekonferanser. Vi skal blant annet på Intels, Sonys, Samsungs og Panasonics. I tillegg kommer Steve Ballmers keynote på kvelden.

Les også
Slipper USB-drevet Full HD-skjerm på 22 tommer
Les også
Nye Samsung-skjermer avduket
Les også
4K og 84 tommer fra LG
Les også
Om en uke starter CES-sirkuset
annonse